Gabriel Ramos Gomez a fost numit ”Bărbatul-lup” pentru că are 95% din corp acoperit cu păr. De ce arată așa

Gabriel, la fel ca ceilalți 30 de membri ai familiei sale, are o mutație genetică ce i-a adus porecla de ”bărbatul-lup”, însă a reușit să transforme aspectul său într-o carieră de succes.

Bărbatul-lup are 95% din corp acoperit de păr

Profimedia

Gabriel nu consideră condiția sa un impediment în viața sa și a reușit nu doar să aibă o carieră de succes la circ, dar a pus bazele și unui canal de TikTok ce are acum peste 30.000 de urmăritori.

Corpul lui Gabriel e acoperit în proporție de 95% de păr, ceea ce i-a adus și porecla de ”bărbatul-lup”.

Gabriel, ”bărbatul-lup”, are 95% din corp acoperit cu păr

Gabriel locuiește acum în San Bernadino, California, în Statele Unite ale Americii, alături de soția sa Alicia și copilul lor.

Citește și: Pielea Palomei Lira nu are tratament nicăieri în lume. De ce arată așa fața tinerei de 23 de ani

”95% din corpul meu e acoperit cu păr. Am păr pe mâini, pe picioare, pe urechi,” a declarat Gabriel într-un mini-documentar realizat de canalul Truly, de pe YouTube. ”Toată lumea mă știe drept Larry, adică bărbatul-lup.”

Întrebat ce părere are nevasta lui de părul lui, Gabriel a spus: ”Sper că îi place. Doar suntem căsătoriți, nu?”

Gabriel s-a născut cu hipertricoză, o condiție ce duce la creșterea excesivă a părului pe tot corpul.

”Doctorii mi-au spus că e foarte rar. Trebuie doar să plătești mulți bani la tuns și aia e,” a glumit Gabriel. ”Mai mult șampon, mai mult săpun, mai multă apă.”

Gabriel are o familie mare, cu 30 de membri, și toți au această condiție rară.

@lobomanlarry ♬ sonido original - Larry Gabriel Gomez

”Eu și fratele meu avem aceeași condiție, am lucrat împreună la circ mult timp,” a declarat Gabriel. ”Săream la trambulină împreună, făceam trucuri de magie împreună, eram clovni împreună, făceam totul împreună la circ.”

”Pentru a face bani, eram nevoiți. Prima amintire din circ a fost din Londra, unde am lucrat 6 luni,” a declarat Gabriel. ”Aveam 16 ani și totul era nou pentru mine.”

@lobomanlarry ♬ sonido original - Larry Gabriel Gomez

”Soția mea e foarte amuzantă. Suntem căsătoriți de 4 ani și o iubesc în continuare. Avem doi copii împreună, ne stă foarte bine împreună.”

”Eu închiriam o cameră și el avea nevoie de o cameră de inchiriat și a stat aici aproape 15 ani,” a declarat soția lui. ”E o persoană foarte bună, așa că nu mă interesează condiția lui.”

În timpul pandemiei, Gabriel și-a folosit contul de TikTok pentru a transmite mesaje de siguranță publică urmăritorilor săi, printre video-urile amuzante cu ajutorul cărora îi amuză.

Citește și: A fost poreclit “Omul șopârlă” după ce și-a despicat limba și umplut corpul de tatuaje. Cum arăta Erik Sprague înainte

”Atunci când ies în public, unii oameni se uită la mine, alți oameni încearcă să râdă de mine, dar eu încerc să mă simt bine oriunde sunt și să fiu fericit,” a continuat Gabriel. ”Normal, sunt om, mai plâng din când în când, am vremuri grele, dar sunt diferit și sunt fericit așa. Dacă vreți să mă numiți ciudat, nu-mi pasă. Avem atât de puțin timp pe planeta asta, de ce să nu ne bucurăm de el? Bucurați-vă de el, indiferent de cum arătați. Fiți fericiți!”

Ultimele știri