Antena Căutare

GALERIE FOTO! Ce se intampla cand incrucisezi un cangur cu un panda

Scotand un capsor rozaliu din marsupiul mamei, cangurul de copac arunca o prima privire asupra lumii. Micutul fara par va continua sa se dezvolte timp de cateva luni in marsupiul mamei, inainte de a se aventura in viata. Dupa marime, se pare ca s-ar fi nascut in urma cu cinci luni.

Majoritatea marsupialelor isi nasc puii in stare embrionala, la doar 44 de zile de sarcina. Puiul, de marimea unei boabe, se catara pe blana mamei, tarandu-se spre maruspiu pentru a gasi un sfarc de care sa se agate si care sa il hraneasca. Cand este destul de mare, indrazneste sa scoata capul, apoi sa iasa din cand in cand, insa ramane in marsupiu pana la un an.

Mama puiului are trei ani si este in proprietatea gradinii Zoologice Gladys din Texas, tatal are cinci ani si este de la Gradina Zoologica din Bronx – New York. Conform intelegerii, puiul va apartine Gradinii din Texas si cel mai probabil va face parte dintr-un proeict international.

Matschine sunt niste canguri de copac ce traiesc in peninsula Huon – Papua, Noua Guinee, catarati in copaci si hranindu-se cu frunze, ferigi, muschi si scoarta de copac.

Se crede ca sunt animale solitare si singura legatura puternica se formeaza intre mama si pui.

Experiente vecine cu mortea - inima se opreste, dar se declanseaza viziuni paranormale... VIDEO! Un tren din Tokyo, lovit in plin de fulger, pe un pod...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x