Antena Căutare

GALERIE FOTO! Cele mai infricosatoare parcuri de distractie... abandonate

Un parc de distractie, asa cum spune si numele, este un loc in care domneste voia buna. Cu toate acestea, atunci cand sunt parasite parcurile de distractie pot deveni de-a dreptul macabre

Nu este niciun scenariu de film! Iata doar cateva dintre locurile ce s-au transformat din polul distractiei in "tinutul" terorii:

Bulli & Pupe, Anzio, Italia: are 15.000 de metri patrati si se lauda pe vremuri cu o piscina semi-olimpica, 5 piscine mai mici si tobogane dintre cele mai diverse.

L'Aquatic de Sitges, Spania: c era in mare voga in anii '90, dar nu a rezistat decat doua sezoane. Potrivit zvonurilor, masina de facut valuri a atras un copil inauntru si acesta a murit. Este explicabil de ce nimeni nu a mai vrut sa-l frecventeze.

Atlantic Park, Algarve, Portugalia: a fost construit in frumoasa regiune Algarve, langa Quarteira, devenind o destinatie preferata de turisti, dar a fost inchis in 2007.

Styx River Water World, Loxley, Statele Unite ale Americii: Statuile din fibra de sticla au fost vandalizate de-a lungul timpului, iar in afara de asta, nu prea a mai ramas nimic din parcul acvatic si alte elemente de distractie. Natura a preluat controlul.

Foto: helablog.com

Finala concursului Miss BumBum. Cel mai frumos posterior din Brazilia... Un ucrainean a inventat sedintele de terapie in sicriu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x