Antena Căutare

Galerie foto: Fetele de la Pussy Riot cantand prin puscarie

Cotidianul "Izvestia" a publicat primele imagini cu doua dintre membrele trupei "Pussy Riot" la mititica. Fetele cos nasturi la paltoanele bravilor soldati ai armatei ruse. Au de stat dupa gratii doi ani

Cotidianul "Izvestia" a publicat primul set de fotografii cu puscaria in care una dintre membrele formatiei "Pussy Riot" isi va desfasura activitatea si viata in urmatorii doi ani. Rockerita se afla aici dupa ce a fluierat, la propriu, intr-o biserica, condamnata pentru "ultraj si ura impotriva bisericii", desi toata lumea stie ca nu acesta este motivul real, ci dusmania pe care o avea fata de Vladimir Putin.

Nadejda Tolokonikova, de 23 de primaveri, a fost trimisa, la reeducare, in "colonia" numarul 14, din republica Mordovia, la 600 km est de Moscova. In imagini se poate vedea cum Tolokonikova (prima din stanga) poarta traditionala pufoaica verde a puscariaselor, lunga pana al genunchi, batic si manusi, in timp ce e scoasa la "plimbare" prin curtea puscariei. Mark Feigin, avocatul sau, a declarat ca Nadejda coase nasturi la paltoanele soldatilor rusi dar ca a sa clienta nu are de ce sa se planga, fiind tratata cum se cuvine. Culmea, exact in momentul in care fata facea cunostinta cu noile colege, mai marii inchisorii decideau sa execute o demonstratie de forta si sa arate lumii intregi ca de acolo nu se prea poate scapa.

"Se gaseste intr-un edificiu de doua etaje, impreuna cu alte 50 de femeie, dar totul este ok", a spus avocatul.

Alta membra a trupei anti-Putin, Maria Aliojina, se afla "cazata" in colonia 28, din Berezniki, in regiunea Perm, la 1.100 km de Moscova, aproape de Urali.

Ioan Stoica, fondatorul Caritasului, omul care le-a “furat” romanilor miliarde de dolari, a fost gasit!... Femeile senator din SUA vor "dotari" suplimentare pentru baia Senatului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x