Antena Căutare

Femeile senator din SUA vor "dotari" suplimentare pentru baia Senatului

Domnii trebuie sa recunoasca, fie ca le convine sau nu. Femeile detin din ce in ce mai multa putere, iar asta o dovedeste numarul record de doamne care au castigat un fotoliu in Senatul Statelor Unite ale Americii. De altfel, la ultimele alegeri au fost alese 20 de femei in functia de senator, ceea reprezinta o performanta fara precedent. In aceste conditii toaleta doamnelor din Senat trebuie renovata, pentru ca numarul utilizatorilor sau mai bine spus a utilizatoarelor a crescut, peste capacitatea acesteia

De fapt, initiativa renovarii a fost un pretext pentru a face un top cu ceea ce si-ar dori doamnele sa gaseasca in baia lor, scrie Huffington Post, ce publica si rezultatele chestionarului.

Astfel, doamnele senator ar vrea ca toaletele sa aiba 20 de cabine, ca sa nu fie nevoite sa stea la coada. Mai mult, ele considera ca prizele pentru telefoane si laptopuri ar fi extreme de utile in baie, dar dar si incarcatoare care sa se adapteze oricarui dispozitiv.

Si pentru ca igiena este mai mult decat importanta, doamnele sunt de parere ca ar fi necesare cabine de dus si prosoape pufoase, dar si o selectie inteligenta de reviste si ziare, ce sa fie constant improspatata. Pentru ca femeile sunt prin excelenta fiinte practice doamnele senator din SUA isi doresc sa gaseasca in toaleta lor ace de siguranta, apa de gura, periute de dinti si aparate ce sa indeparteze scamele.

Mai mult, doamnele viseaza sa gaseasca in baia lor la discretie toate tipurile si modelele de tampoane absorbante, precum si muzica de calitate. Femeile mai vor ca sala de baie sa fie foarte bine luminata si sa aiba televizor.

Necesara ar fi si o camera pentru mama si copil, desi nici una dintre ele nu are in plan sa aiba copii in viitorul imediat si nici nu mai sunt la varsta la care sa devina mame, dar sustin ca varsta femeilor care ajung in Senat trebuie sa fie din ce in ce mai mica, astfel ca o sala "mama si copilul", precum si o sala pentru alaptat sunt absolut necesare, atata vreme cat tot se are in plan o renovare.

Si peste toate, femeile senator au fost de accord, in unanimitate, ca sala de baie care le este destinata trebuie dotata cu o canapea comoda pentru un moment de relaxare.

Foto: Hepta

Galerie foto: Fetele de la Pussy Riot cantand prin puscarie... Cimpanzeii si urangutanii trec prin criza varstei mijlocii! Folosesc mai des periuta de dinti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x