Căutare Live

GALERIE FOTO! Iata ferma unde Kevin Costner a filmat Dansand cu lupii si The Body Guard

O proprietate atat de importanta are nevoie de o prezentare pe masura atunci cand iese pe piata.

Este o casa norocoasa, o casa ce s-a bucurat de prezenta echipelor de filmare si de prezenta unor nume celebre cum ar fi Whitney Houston si Kevin Costner.

Proprietatea este acum de vanzare si, daca iti permiti, merita fiecare banut caci nu mai este alta ca ea in zona. Cel care o va cumpara va avea la dispozitie o vale privata, o ferma eleganta si o casa de oaspeti.

Casa principala are 706 metri patrati si a fost construita in 1998. Are sapte dormitoare, cinci bai, o multime de camere de zi, atat in interior cat si in exterior, doua camere de oaspeti deasupra garajului, asta ca sa nu mai vorbim de piscina, spa, seminee, livada de fructe si o multime de alte facilitati. Alaturi este o casa de oaspeti cu o priveliste nemaipomenita spre muntii Sanata Monica.

Desi a fost listata initial la 24.99 milioane de dolari, pretul cerut este de fapt de 19,5 milioane dolari.

Tweet, Tweet! Barack Obama si cantareata Katy Perry, mesaje pe reteaua de socializare... Fara masini, divort si semafoare: Cum traiesc locuitorii ultimului stat feudal din Europa...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri