Antena Căutare

Tweet, Tweet! Barack Obama si cantareata Katy Perry, mesaje pe reteaua de socializare

Milioane de oameni au avut ocazia sa ia parte la un moment inedit. Presedintele american, Barack Obama, si cantareata Katy Perry au schimbat cateva vorbe pe reteaua de socializare Twitter

Totul a inceput dupa ce Obama a postat pe reteaua sociala un mesaj prin care promoveaza o masura medicala pentru tinerii nord-americani, iar Katy a distribuit textul respectiv celor peste 41 de milioane de urmaritori ai sai.

Ulerior, in semn de recunostinta, presedintele a vrut sa-i multumeasca cantaretei pentru gest simplu. Astfel, Obama a adaugat un comentariu: “Multumesc pentru ca promovezi aceasta cauza”. Ceea ce este mai interesant este faptul ca el a adaugat si un hashtag “ROAR”, care este noul single al Katy Perry, ce este in plina promovare.

Urmaritorii celor doi nu au ramas indiferenti la interactiunea inedita, unii dintre ei numind-o pe Katy drept noua Marylon Monroe.

VIDEO! Nascut pentru dubstep: Motanul care i-ar smulge zambete pana si lui Grumpy Cat!... GALERIE FOTO! Iata ferma unde Kevin Costner a filmat Dansand cu lupii si The Body Guard...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x