Antena Căutare

Găsești greșeala din jocul de fotbal din imagine în mai puțin de 5 secunde? Răspunsul este mai simplu decât pare

Pe internet circulă o imagine distractivă, dar care ascunde un „antrenament” rapid al creierului și al simțului de observație. Poți identifica ce este în neregulă în jocul de fotbal prezentat în fotografie? Care este răspunsul.

foto ghicitoare Galerie
Ce greșeală ascunde această ilustrație a unui joc de fotbal. Răspunsul este mai simplu decât pare | Bright Side

Următorul puzzle le va stârni cu siguranță interesul celor care preferă joculețele de atenție și de testare a propriului IQ. Testul este unul simplu, fără să necesite prea multă pregătire, și depinde foarte mult de spiritul de observație al fiecărei persoane.

Găsești greșeala din jocul de fotbal din imagine în mai puțin de 5 secunde?

În imaginea respectivă este ascunsă o „greșeală”, iar cei cu ochii ageri și cu atenție la detalii ar trebui să identifice neregula în primele 5 secunde în care privesc fotografia. Poza ilustrează un joc de fotbal între mai mulți băieți, însă un mic detaliu nu pare la locul lui. Ați descoperit despre ce este vorba?

Citește și: Iluzie optică virală. Poți să găsești melcul din imagine? Vietatea nu este deloc ascunsă. Unde se află, de fapt

Cerința este una simplă: vi se cere să identificați greșeala ascunsă în imagine. Un grup de băieți joacă fotbal, în timp ce un arbitru monitorizează îndeaproape fiecare jucător de pe teren. Deși este doar o ilustrație, regulile jocului se respectă, cu o mică excepție însă. O minte alertă poate detecta greșeala în doar 5 secunde. Priviți imaginea cu atenție și găsiți eroarea! Răspunsul este la fel de simplu, însă le poate scăpa celor care nu se concentrează suficient.

Care este răspunsul testului

Sugestie: Priviți cu atenție cardul de penalizare deținut de arbitru în imaginea jocului de fotbal. La început, probabil că nu veți observa imediat greșeala, deoarece este un detaliu care poate scăpa neobservat. Este vorba despre cartonașul albastru din mâna arbitrului, care este de culoare greșită.

Citește și: Imaginea banală ce ascunde un test de atenție. Poți găsi ursul din fotografie? Iată unde se află

Conform regulilor jocului, nu există cartonaș albastru în fotbal. Cartonașele galbene și roșii sunt folosite ca mijloc de a disciplina jucătorii pentru comportament neadecvat în timpul jocului. Deci, greșeala din imagine este culoarea cardului. Cei mai mulți oameni cred că este vorba despre o greșeală a jucătorilor, astfel că se uită atent la aceștia și ignoră detaliul simplu aflat chiar în fața lor.

Acest tip de jocuri necesită o gândire creativă, rezolvarea venind rapid dacă analizezi problema din toate perspectivele posibile. Unele astfel de puzzle-uri ascund și mici teste IQ, care sunt distractive dar totodată vă ajută să vă testați și nivelul de atenție.

Unele puzzle-uri nu necesită neapărat abilități de matematică sau gândire profundă, ci sunt doar un simplu test al abilităților de observație. Cu toate acestea, în cazul de față era nevoie de cunoașterea regulilor de bază din fotbal.

Tânăra aceasta a fost dată afară din sala de sport, din cauza felului în care s-a îmbrăcat. Ce a urmat după... Care e metoda bizară gândită de către o companie pentru ca oamenii să nu se mai simtă singuri. Cazul unei femei a deveni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x