Antena Căutare

Iluzie optică virală. Poți să găsești melcul din imagine? Vietatea nu este deloc ascunsă. Unde se află, de fapt

O iluzie optică în care este surprinsă imaginea unei case a devenit virală și a stârnit numeroase reacții, după ce mulți au încercat să descopere unde se află melcul din poză. Tu reușești să îl găsești?

imagine cu curtea unei case Galerie
Încearcă să privești această iluzie optică și să descoperi unde se află ascuns melcul | The Quiz Central (YouTube)/jagranjosh.com

Ceea ce poate părea drept o simplă fotografie cu o curte interioară a unei case ascunde, de fapt, o iluzie optică de senzație. Tot ce ai de făcut este să privești atent fiecare detaliu și să încerci să descoperi unde se află ascuns melcul din imagine. Dacă reușești să faci asta, atunci înseamnă că ai o privire ageră.

O iluzie optică în care se află ascuns un melc a devenit virală

Iluziile optice sunt adevărate provocări pentru mintea oricui și pot stârni curiozitatea oricui. În cazul de față, tot ce ai de făcut este să privești cu multă atenție imaginea cu locuința și curtea interioară și să încerci să îți dai seama unde se află ascuns melcul, de fapt.

Citește și: Iluzie optică virală. Găsește leopardul din imagine într-un timp cât mai scurt. Unde se află felina, de fapt

Inițial ai putea să crezi că este vorba despre o provocare cât se poate de simplă, dar lucrurile devin mult mai complicate după primele secunde. Motivul? Deși este la vedere, deloc ascuns, melcul poate fi observat doar de către cei cu privire ageră.

Drept indiciu putem să îți spunem că vietatea nu se află pe pământ, și într-un loc destul de la vedere. Urmărește cu multă atenție fotografia cu casa și curtea ei interioară și încearcă să descoperi unde se află melcul. Dacă reușești să îl vezi, atunci cu siguranță se poate spune despre tine faptul că ai un simț al observației greu de întrecut.

Citește și: Iluzie optică ce ascunde un test de inteligență incredibil. Găsești stăpânul câinelui din imagine în 15 secunde? Iată răspunsul

Dacă nu ai reușit să faci asta sau poate pur și simplu nu ai răbdare, atunci încearcă să privești atent în partea dreaptă a pozei. Chiar pe stâlpul negru din lemn vei vedea melcul, în punctul în caer stâlpul se intersectează vizual cu gardul.

Citește și: Iluzie optică virală. Șoferul a oprit mașina și a privit speriat în pasaj, crezând că e o groapă. Care este explicația, de fapt

Iată cum, deși nu este deloc ascuns, melcul poate să fie destul de greu de observat. Există momente în care jocul de lumini, nuanțe sau umbre pot „juca feste”, păcălind ochiul uman sau percepția, arată cei de la jagranjosh.com.

O provocare similară este imaginea ce poartă semnătura lui Bev Doolittle și se numește „The Forest Has Eyes” (în traducere din engleză: pădurea are ochi). Într-un peisaj de pădure cu un călăreț trebuie să găsești toate cele 13 chipuri. Încearcă să vezi cât de bine te descurci.

Cum a ajuns să fie „cea mai puternică femeie din lume”. Dieta care o menține în cea mai bună formă fizică... O mireasă a dispărut de la nuntă și a reapărut după 2 ore. Când au văzut-o, invitaților nu le-a venit să creadă. Ce s-a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x