Antena Căutare

Gata, misterul medical a fost elucidat! De ce îți crește unghia degetului din mijloc mai repede decât celelalte?

De ce îți crește unghia degetului din mijloc mai repede decât celelalte?

Cu siguranță, trăim o viață, iar organismul nostru ne surprinde! De exemplu, dacă observi cu atenție ritmul în care îți cresc unghiile de la mâini, vei constata că cele ale degetelor din mijloc se dezvoltă cel mai repede. Cum e posibil așa ceva?

Ei bine, acest fapt are o explicație științifică. Potrivit cercetătorilor, faptul că unghiile mijlocii se dezvoltă atât de repede este datorat mărimii degetelui de care acestea aparțin. Iar unghia de la degetul mijlociu al mâinii dominante este cea care crește cel mai repede.

De asemenea, unghiile care cresc cel mai puțin sunt unghiile care aparțin degetelor celor mai mici.

Sunt foarte mult curiozități legate de organismul nostru, pe care nu mulți le cunosc

Spre exemplu, unghiile de la mâini cresc de patru ori mai repede decât unghiile de la picioare. Acesta este și motivul pentru care ne facem mai des manichiura decât pedichiura.

Și în chiromanție sunt câteva detalii interesante legate de modul în care arată mâinile noastre. Spre exemplu, la baza degetului arătător se găsește un inel care înconjoară baza acestuia, sub formă de semicerc. Cei care au un astfel de semn se spune despre ei, conform pasoinaților de ocultism, că sunt persoane interesante, misterioase și intuitive.

De asemenea, inelul lui Solomon are o serie de alte forme care spun ceva despre persoana care îl posedă. Astfel, dacă este frânt, atunci persoana respectivă este o persoană cu probleme de familie sau care suferă de anxietate. Când inelul este drept, atunci norocul și soarta sunt de partea acestora, iar cei care au acest semn se pot baza pe instictele lor. Mai sunt persoane care au inelul lui Solomon curbat. Acestea sunt persoane emoționale, iar dacă inelul coboară spre muntele lui Jupiter, atunci această persoană va fi un profesor extraordinar.

Dan Negru, prezentatorul „Next Star” despre “Români care dezvoltă România”: “Apariția acest catalog este extrem de impor... Cum va fi pedepsit „Dentistul groazei”: „Mi-a extras opt dinţi dintr-o singură mişcare, mi-a curs sânge trei zile!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x