Antena Căutare

Gestul extrem al unui bărbat care i-a speriat pe prietenii săi când erau pe barcă. Ce a făcut într-o apă infestată cu crocodili

Un video a devenit viral pe internet, după ce un bărbat a recurs la un gest extrem atunci când se află pe o barcă cu prietenii săi la o sesiune de pescuit.

Galerie
Un grup de prieteni din Florida s-au decis să facă o plimbare cu barca și totul părea relaxant și liniștit până când unul dintre ei a avut o idee nebună. | Profimedia

Un grup de prieteni din Florida s-au decis să facă o plimbare cu barca și totul părea relaxant și liniștit până când unul dintre ei a avut o idee nebună.

Video-ul viral în care un bărbat a dechis o doză de bere cu dinții unui aligator

Video-ul cu cei patru bărbați a devenit viral, după ce unul dintre ei s-a decis să ademenească un aligator spre barca lor pentru a deschide o doză de bere cu ajutorul dinților reptilei. Chiar dacă sună straniu, fix aceasta a fost ideea bărbatului care s-a aventurat în gura crocodilului la propriu.

Citește și: Cum a putut un bărbat să își ceară în căsătorie iubita. Imaginile cu ideea trăsnită fac înconjurul internetului

Articolul continuă după reclamă

Prietenii săi au rămas înmărmuriți și s-au temut pentru el. Bărbatul ar fi putut rămâne ușor fără un braț dacă ar fi făcut o mișcare greșită.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu un curaj ieșit din comun, bărbatul se apleacă din barcă, deasupra apei infestate cu aligatori și întinde mâna, ademenind o astfel de reptile gigantică. Atunci când crocodilul se apropie, bărbatul nu tresare nicio secunde și nu pare să se teamă de el.

Îl apucă ferm de maxilar și agață doza de bere în colții săi ascuțiți până când doza de aluminiu e perforată. Atunci el îi dă drumul aligatorului și îi întinde doza unuia dintre prietenii săi.

Citește și: Meniu cu adevărat inedit pregătit de miri la nunta lor. Invitații au rămas mască: „Cea mai neplăcută la care am fost vreodată”

Cu toți îl aclamă de bărbatul curajos, iar unul dintre ei bea doza de bere până la ultima înghițitură. Apoi cei patru bărbați se îmbrățișează între ei și se bat pe spate, ca gest de încurajare, fiind extrem de mândri de prietenul lor care îndrăznit să stea la câțiva milimetrii de colții puternici ai unui aligator care ar fi putut oricând să îl ucidă.

Video-ul a devenit viral pe rețelele de socializare și mulți dintre cei care au comentat, au spus că acest video e dovadă a faptului că femeile trăiesc mai mult tocmai pentru că nu încearcă să facă astfel de gesturi nebunești.

Statul Florida e deja cunoscut pentru apele sale pline de aligatori, în care trăiesc peste 1,3 milioane de exemplare. Nu de puține ori locuitori ai acestui stat au fost uciși de reptilele periculoase. Cu toate acestea, se pare că unii bărbați încă au curajul să trateze pericolul ca pe o glumă și se aventurează să filmeze astfel de video-uri.

Citește și: Trucul inedit prin care poți menține bananele proaspete până la două săptămâni. Rezultatul e uimitor

O femeie a ajuns să mănânce patru salate întregi pe zi și soțul ei s-a îngrijorat. La spital, medicii i-au pus un diagno... Cum a reacționat un englez după ce a mușcat pentru prima dată dintr-un mic din Obor. S-a filmat în tot acest timp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x