Antena Căutare

Gestul pe care mulți ar evita să-l facă. Ce l-a rugat Bemi Olutosin pe partenerul său la prima întâlnire

Bemi Olutosin, în vârstă de 26 de ani, a ieșit la o întâlnire, după multă vreme, cu un bărbat mai mare cu șase ani. Chiar înainte de a se întâlni, a avut o rugăminte specială pentru posibilul ei partener.

colaj de imagini cu doi tineri la intalnire Galerie
Bemi Olutosin, în vârstă de 26 de ani, a ieșit la o întâlnire, după multă vreme, cu un bărbat mai mare cu șase ani | Shutterstock.com

Bemi, care locuiește în Marlow, Bucks, este singură de trei ani. ”A fost prima mea întâlnire corectă în ultimii doi ani. Am lucrat în acest timp la blocaje întâmpinate și am avut date-uri care m-au făcut să mă simt nesigură”, a spus ea, conform The Sun.

Ea și Damien, bărbatul care a invitat-o în oraș, s-au cunoscut pe o rețea de socializare.

”Am început să vorbesc pentru prima dată cu Damien pe Instagram, în septembrie, după ce mi-a scris din senin. M-am simțit entuziasmată să am în sfârșit o întâlnire reală și am stabilit să ne întâlnim la un restaurant din centru Londrei. Se întâmpla pe 17 aprilie. A trebuit să sun la zece locuri pentru că tot era rezervat.”, a povestit Bemi.

Citește și: Nicola Glenday s-a îngrășat 50 de kilograme, aparent fără motiv. Și tu faci acest gest, fără să îți dai seama

Ce l-a rugat Bemi pe partenerul ei înainte să se vadă

De îndată ce a găsit un restaurant pe placul lor, tânăra s-a gândit că este timpul să-i facă o propunere partenerului său pe care mulți ar considera-o deplasată. Cu o zi înainte de date, Bemi i-a trimis un mesaj în care îl întreba dacă își va face un test Covid-19, iar bărbatul nu a refuzat-o.

”În calitate de asistent medical, am vrut să fac ceea ce trebuie. Dacă ar fi refuzat, aș fi anulat. Trecuse atât de mult timp de când mă îmbrăcasem, am petrecut cinci ore încercând să alcătuiesc o ținută și a fost nevoie de trei încercări pentru a-mi face machiajul potrivit. Am ales un top alb cu blugi și tocuri negre.”, a mai povestit tânăra.

Citește și: A cumpărat o canapea de pe internet, dar a avut surpriza vieții când a descoperit ce se află în ea: ”O, Doamne”

Întâlnirea lor a decurs bine, spre surprinderea lui Bemi care abia a reușit să-și controleze emoțiile.

„Ne-am relaxat la o sticlă de vin și la jumătatea întâlnirii mi-a cerut permisiunea să mă țină de mână”, a adăugat fata.

Doi tineri au cumpărat o salată de la magazin și au încremenit când au văzut ce era în pungă. Ce se strecurase printre f... Stilistul vedetelor de la Hollywood are o inimă mare! Acești oameni ai străzii sunt de nerecunoscut datorită lui Jason S...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x