Antena Căutare

A cumpărat o canapea de pe internet, dar a avut surpriza vieții când a descoperit ce se află în ea: ”O, Doamne”

Shirley McNally, în vârstă de 82 de ani, și-a achiziționat o canapea de pe Facebook și a avut parte de o mare surpriză când a intrat în posesia ei.

colaj de imagini cu o femeie care sta pe o canapea crem Galerie
Shirley McNally, în vârstă de 82 de ani, și-a achiziționat o canapea de pe Facebook și a avut parte de o mare surpriză când a intrat în posesia ei | Shutterstock.com

Shirley a plătit 180 de lire sterline pentru canapea: ”Oh, arăta frumos”, a spus ea pentru The Sun, așa că a licitat pentru ea.

După ce a obținut-o, canapeaua a fost livrată de doi tineri ”ușor neplăcuți”, potrivit spuselor ei, care au transportat-o cu o dubă obișnuită.

Bătrânică nici nu s-a gândit să igienizeze piesa de mobilier înainte de a o pune în living și a început procesul abia după un an de când se folosea de ea.

Citește și: Se filma singură în casă, iar ce a văzut în imagini a făcut-o să sune la Poliție. Ce apărea în spatele ei

Ce a făcut după ce a descoperit arma ascunsă sub pernele canapelei

Deși la început i-a plăcut designul mobilei, Shirley McNally s-a gândit să renunțe la ea când nepotul i-a spus că modelul este îngrozitor, ”genul pe care îl găsești într-o casă unde locuiesc bătrâni”.

”Apoi am început să urăsc această piesă de mobilier, așa că am pus-o la vânzare”, a povestit Shirley.

O vânduse de câteva zile și noul proprietar urma să vină după ea. Înainte de acest lucru, s-a decis să curețe canapeaua rapid înainte ca el să ajungă. Atunci a descoperit ceva tare sub una dintre perne.

Citește și: O femeie a adus pe lume un bebeluș de 6,5 kg și 60 de centimetri. Imaginile cu nou-născutul au făcut înconjurul internetului

Speranțele ei că acolo se află ceva valoros s-au evaporat rapid când a găsit arma uriașă.

”Am pus mâna pe pernă și am simțit ceva greu. Nu mi-a venit să cred când am scos o imensă machetă. Prima mea reacție a fost: O, Doamne. Nici nu-l vreau în casă și cred că a fost acolo de un an fără să știu.

Cine știe pentru ce ar fi putut-o folosi altcineva? Imaginează-ți dacă aș fi dat canapeaua cu ea încă acolo. Are înveliș de piele și tot. Când am scos-o am fost șocată. Cântărește o tonă. Ar putea tăia imediat picioarele cuiva”, a mai povestit bătrânica.

Nesigură ce să facă cu arma nedorită, Shirley a sunat la Poliția din Essex, care a îndrumat-o să o predea la o secție din apropiere.

Citește și: Laura Jasorka are o pasiune pe care puțini bărbați ar accepta-o. Modul controversat în care se relaxează

Se filma singură în casă, iar ce a văzut în imagini a făcut-o să sune la Poliție. Ce apărea în spatele ei... Cristina Ryan, femeia care jura că a văzut un mic dinozaur în curtea ei. Ce au surprins camerele de supraveghere ale loc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x