Antena Căutare

Gestul pe care Prințesa Diana și Meghan Markle îl au în comun! Mulți nu ar acorda importanță, însă “Prințesa inimilor” punea mare preț pe el și se ocupa personal

De când a devenit Ducesă de Sussex, Meghan Markle a fost comparată în multe ocazii cu soacra sa, Prințesa Diana, dar pe lângă toate acele comparații, unul îl împărtășesc cu siguranță, scrisorile.

De când a devenit Ducesa de Sussex, Meghan Markle a fost comparată în multe ocazii cu soacra sa, Prințesa Diana, dar pe lângă toate acele comparații, unul îl împărtășesc cu siguranță, scrisorile.

Prințesa de Wales avea mereu grijă să redacteze şi să trimită scrisori de mulţumire. După nunta sa cu prinţul Charles, cei doi au primit peste 47.000 de scrisori cu felicitări şi peste 10.000 de cadouri de nuntă. Ajutată de angajaţi, prinţesa Diana a trimis aproape 60.000 de scrisori de mulţumire, arătându-şi astfel recunoşțînţa faţă de cei care le-au transmis să aibă parte de o căsnicie fericită, a scris Andrew Morton în cartea biografică a Dianei: ”Her true story” .

Se pare că nora ei, Meghan Markle, împărtășește aceeași pasiune. Cu ceva timp în urmă, Ducesa declara pentru The Mirror: “ Ce iubesc cel mai mult sunt scrisorile, un bilet scris de mână. Alerg către ușă când primesc poșta, mereu sper că e câte o scrisoare printre toate acele facturi și pliante, și astfel voi avea experiența de a mă bucura de atingerea hartiei, să recitesc cuvintele, să țin gândurile cuiva în mână.”

Cele două împărtășesc această pasiune și sunt printre puținele persoane care înțeleg importanța acestui gest. Potrivit unui studiu recent, multe persoane subestimează valoarea acestor tipuri de scrisori şi nu sunt conştiente de satisfacţia pe care ar putea să le-o aducă destinatarilor.

Avertismentul care schimbă tot ce știai! De ce uleiul de cocos e ”otravă curată”! Nu te-ai fi gândit niciodată la asta! ... Rugăciune pentru dezlegarea farmecelor. Cea mai puternică rugăciune împotriva celor necurate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x