Antena Căutare

Hackerii au spart site-ul oficial al primarului Sectorului 1, Andrei Chiliman

Primarul sectorului 1 Bucuresti, Andrei Chiliman, a cazut victima hackerilor, site-ul web oficial al acestuia, www.chiliman.ro suferind un "deface" (modificarea primei pagini), atacatorii postand si motivatia scrisa a gestului lor. Acestia au pus chiar si melodia "F**k you Romania", a truperi Parazitii.

Suntem satui de parlamentari, de minciuni, e promisiuni false, de spaga, de mita,etc. Noi vrem mai mult, noi vrem o TARA cinstita si corecta. Nu vrem bataie de joc, ipocrizie si miniciuni. Noi suntem romani,nu sclavi! Daca vroiam sa facem rau, o puteam face fara nici o problema, nu asta este intentia noastra. Intentia noastra este de a trezi la realitate aceasta tara si oamenii care fac parte din ea. 20 de ani au trecut, si 20 de ani am fost mintiti si furati. Este timpul pentru o schimbare de mentalitate. Nu facem parte din nici un partid politic, vrem doar ca mesajul nostru sa fie auzit. Dragi ROMANI, uniti-va, caci doar uniti vom putea schimba soarta acestei minunate tari care din pacate este condusa de catre hoti. Noi suntem multi, noi suntem pretutindeni. Puteti sa arestati cate unul, dar niciodata nu o sa reusiti sa ne opriti pe toti."




Jurnalul
Rusia si Agentia Spatiala Europeana vor lansa prima misiune umana pe Marte... NASA a descifrat secretele furtunilor solare. Vezi ce spun cercetatorii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x