Antena Căutare

Haina nu-l face pe om! Un profesor din Texas poarta de 40 de ani aceeasi vestimentatie, in pozele din albumul scolii

Vesta cu anchior in V si camasa disco cu revere mari sunt elementele vestimentare ale profesorului Dale Irby, care apar in pozele din clasicul album de sfarsit de an realizat la o scoala din Texas, din 1973 pana in prezent.  Totul a pornit de la o greseala: Irby a purtat doi ani la rand, fara sa isi dea seama, aceeasi vestimentatie, iar sotia sa, o persoana inventiva si pusa pe sotii, l-a provocat sa o faca in fiecare an.

De atunci, profesorul in varsta de 63 de ani, de la Scoala Elementara Prestwood din Dallas, a mentinut gluma sotiei. In fiecare an, aparitia sa nastrusnica este asteptata cu interes de catre profesori si elevi, devenind o traditie.

Desi camasa este acum scamosata si vesta din lana este gaurita, Irby considera ca “excentricitatea” lui a fost una “rasplatita” prin zambetele si fericirea celor din jur.

"Nu era o vestimentatie eleganta, sa va spun adevarul. In ultimii ani, camasa era putin cam mica, dar puteam sa o pun pe mine si sa o inchei. Ma indoiesc ca o voi purta din nou, chiar si in cazul unei noi provocari.", declara Dale Irby pentru The Sun.

Pozele constituie o adevarata arhiva a evolutiei lui Irby: ochelarii si-au schimbat, in timp, forma, parul a devenit din ce in ce mai carunt, iar mustata difera in dimenisiune.

Sursa: The Sun

FOTO: Dallas Morning News

Superman exista in Marea Britanie! E paznic si a ajutat la prinderea unui hot... De aproape sapte decenii, cu funduletul la vedere! S-au implinit 67 de ani de la aparitia primei perechi de bikini (FOTO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x