Antena Căutare

Halloween 2018. Cinci lucruri pe care nu le știai despre Halloween

Halloween 2018. Halloween este o sarbatoare provenita din SUA si raspandita pe parcursul anilor si in Europa. Aceasta sarbatoare este in fiecare an pe data de 31 octimbrie. Cu toate ca este o sarbatoare foarte celebra, exita lucruri pe care cel mai probabil nu le stiai despre Halloween.

Halloween 2018. Halloween este o sărbătoare provenită din SUA și răspândită pe parcursul anilor și în Europa. Această sărbătoare este în fiecare an pe data de 31 octimbrie. Cu toate că este o sărbătoare foarte celebră, exită lucruri pe care cel mai probabil nu le știai despre Halloween. Cinci lucruri pe care nu le știai despre Halloween.

1. Halloween 2018. Costume pentru câini

Americanii sunt dispuși să cheltuiască 310 milioane de dolari pentru a-și deghiza animalele în seară de Halloween.

2. Halloween 2018. Câteva cifre

Halloween este a două cea mai exploatată sărbătoare din punct de vedere comercial după Crăciun. Ceea ce ar fi trebuit să fie o sărbătoare simplă, celebrată într-o singură zi, s-a transformat într-un sezon întreg dedicat cumpărăturilor: ornamente, lumini, costume, petreceri, decorațiuni. “În ce te costumezi de Halloween?” a devenit a două cea mai sacaitoare întrebare după “Ce faci de Revelion?”.

3. Halloween 2018. Câte bomboane se vând de Halloween

Un sfer din toate bomboanele sunt vândute în noaptea de Halloween. Numai americanii cumpără circa 9 milioane de kilograme de bomboane cu ocazia fiecărui Halloween.

4. Halloween 2018. Trick or treat!

“Trick or treat” provine, de fapt, dintr-o sărbătoare celtică străveche. Oamenii obișnuiau să pregătească coșuri cu dulciuri pentru a potoli foame spiritelor care rătăceau în seară de Samhain.

5. Halloween 2018. Tradiții

În Scoția, există o tradiție conform căreia, dacă fetele nemăritate agață un cearceaf ud în față unui foc în seară de Halloween, pot vedea imaginea viitorului soț. În Mexic, nu se sărbătorește Halloween, ci Ziua Morților, în prima și a două zi a lunii noiembrie. Localnicii se îmbracă în fantome și pornesc într-o procesiune pe străzile orașelor.

L-au dezvelit pe Sardar Vallabhbhai Patel! Cea mai înaltă statuie din lume e de două ori cât Casa Poporului!... ”Fetița noastră nu este un MONSTRU!”. O tumoră GIGANT o putea omorî în orice clipă. Ea este Ignacia și acum are o NOUĂ F...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x