Antena Căutare

Cum sărbătorește Google Halloween 2018? Google Doodle conține un joc interactiv cu fantome

Halloween 2018. Google Doodle a pregatit pentru Halloween un joc interactiv cu fantome. Tu ai incercat noul Doodle? Iata cum te poti juca.

Halloween 2018. Google Doodle a pregătit pentru Halloween un joc interactiv cu fantome. Tu ai încercat noul Doodle? Iată cum te poți juca.

Google Doodle s-a pregătit și anul acesta pentru Halloween 2018 cum se cuvine. De această dată ne surprinde printr-un joc extrem de colorat, simplu, pentru amatori.

În premieră, Google Doodle aduce, pentru 30 octombrie, un joc ce se poate juca în echipă, alături de unul sau mai mulți prieteni cu care dorim să avem parte de câteva momente distractive. Intrarea în joc a celorlalte persoane se realizează prin trimiterea unui link-invitație. Numărul maxim de jucători este de 8.

Cum sărbătorește Google Halloween 2018? Google Doodle conține un joc interactiv cu fantome

Halloween sărbătoare de origine celtică

Halloween-ul este o sărbătoare de origine celtică, dar care se bucură de cea mai mare popularitate în Statele Unite, de unde a fost și exportată în alte țări. Potrivit tradiției, în noaptea de Halloween barierele dintre vii și morți sunt dărâmate, iar cei decedați pot umbla liberi pe pământ.

Pentru celți, sărbătoarea de Halloween însemna focuri de tabără și festinuri, în cinstea celor dispăruți. Tradiția reține și faptul că se aprindeau lumânări și se rosteau rugăciuni, pentru a împăca sufletele revenite pe pământ.

In Suedia, 4.000 de oameni si-au pus cipuri de identitate sub piele!... Pare scenariu de film, dar este REAL! O mamă și-a găsit fiul dispărut, după 31 de ani de suferință. „Mami, ai ochii mei!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x