Antena Căutare

Horoscopul căsătoriilor! Află ce îți rezervă astrele pentru anul 2015! Te afli printre norocoși?

Anul 2015 anunță schimbări importante pentru majoritatea zodiilor. Iată ce spun astrele despre șansele tale să te căsătorești în acest an.

Anul 2015 anunță schimbări importante pentru majoritatea zodiilor. Iată ce spun astrele despre șansele tale să te căsătorești în acest an.

Fecioară, rac, vărsător: ei sunt nativii mai puțini norocoși, căci șansele de a întemeia o familie sunt destul de mici. Acest lucru se datorează instabilității emoționale și a faptului că mereu deciziile sunt greu de luat.

Gemeni, taur, scorpion: nativii știu exact ce vor de la viață și știu cum să obțină acest lucru. Anul acesta există șanse foarte mari să îți găsești jumătatea sau să îți unești destinul cu persoana dragă.

Berbec, balanță, săgetător: pentru cei născuți sub aceste semne zodiacale nu este un an tocmai bun pentru căsătorie. Este indicat să nu te grăbeși și să nu pui presiune pe partener.

Capricorn, pești, leu: cei aflați într-o relație serioasă au șanse să se căsătorească în acest an. Totuși, pentru a realiza acest lucru, este nevoie să încerci să îți convingi partenerul.

I s-a umflat încheietura mâinii, dar când a mers la medic a avut parte de un șoc! Milioane de femei au acest obicei peri... VIDEO CUTREMURĂTOR! Şi-a pierdut un braţ şi un picior în RĂZBOI, dar DANSEAZĂ SENZAŢIONAL! Pur şi simplu a ridicat sala ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x