Antena Căutare

Horoscopul de miercuri, 3 august. Cei ce se află în preajma nativilor Fecioară, se pot considera norocoşi astazi

Este o zi perfectă pentru Berbeci! În prima parte a zilei lucrează intens la un proiect, iar în a doua parte, se vor destinde alături de prieteni.

Este o zi perfectă pentru Berbeci! În prima parte a zilei lucrează intens la un proiect, iar în a doua parte, se vor destinde alături de prieteni.

Taurii vor fi doar un zâmbet. Se vor întrece pe ei înşişi în ceea ce priveşte munca. Iar cei din jur.cu greu vor ţine pasul cu ei.

Gemenii încep ziua cu o senzaţie de oboseală, dar până spre seară. vor avea destulă energie să rezolve toate problemele.

Racii sunt într-o perioadă foarte vulnerabilă. Au multă nevoie de atenţie şi de afecţiune.

Când aşteptările sunt mai puţine, atunci vin surprizele. Aşa li se va întâmpla astăzi leilor, vor avea o zi plină de reuşite, iar multe vor fi neaşteptate.

Fecioarele sunt puse pe fapte bune. Sunt foarte amabile şi ne putem baza fără probleme pe sprijinul lor.

Balanţele sunt foarte îndragostite şi au tendinţa să îşi ridice partenerul pe un piedestal. Totuşi, e momentul să înceapă să-i vadă şi defectele.

Scorpionii stau foarte bine pe plan profesional şi au şanse mari să câştige sume importante de bani. În schimb, ar fi bine să nu neglijeze odihna.

Săgetătorii simt că pot muta munţii din loc. Sunt plini de inspiraţie, iar ideile lor vor fi foarte apreciate de cei din jur.

Capricornii pot miza sută la sută pe intuiţie. Iar dacă simt nevoia să facă o schimbare. cu siguranţă nu vor da greş.

Vărsătorii gândesc cu voce tare şi nu fac deloc bine. Ar trebui să ţină anumite lucruri doar pentru ei.

Nativii peşti reuşesc să îmbine foarte bine plăcutul cu utilul. Astfel că vor pleca într-o călătorie de afaceri alături de persoana iubită.

A MURIT mușcat de un șarpe veninos. La înmormântare ceva ireal a ieșit din sicriu... Record... parfumat! Cel mai mare covor din flori din lume, realizat în Italia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x