Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce iti rezerva astrele pe 10 iunie!

Leii vor trebui sa gaseasca un echilibru intre planul familial si cel profesional, pentru a nu avea o zi tensionata. Pentru balante, insa, nici vorba de tensiuni, ci numai reusite. Iata care sunt previziunile astrologice ale zilei de 10 iunie!

Berbecii vor fi bine dispusi si se vor putea bucura de o zi relaxanta la serviciu.

Taurii vor investi multa energie in proiectele profesionale si, chiar daca nu vor avea rezultate imediate, nu se vor lasa.

Gemenii ar trebui sa devina ceva mai seriosi. Iau lucrurile in joaca la birou si e posibil sa inceapa saptamana cu sanctiuni drastice.

Racii sunt mult prea suspiciosi in ceea ce priveste relatiile parteneriale si risca sa aiba parte de tensiuni inutile.

Leii nu se vor incurca atunci cand va fi vorba de muncit, insa nu trebuie sa neglijeze nici planul familial. Asta pentru a evita eventuale tensiuni.

Fecioarele isi vor concentra atentia pe relatia de cuplu si se vor stradui sa puna capat neintelegerilor de pe acest plan.

Balantele sunt foarte muncitoare astazi. Se vor implica din plin in proiectele de la birou.

Scorpionii vor emana buna dispozitie si optimism. Se previzioneaza o zi cu multe satisfactii si vesti bune.

Sagetatorii au spor la bani. Vor primi oferte tentante, pe care, daca stiu cum sa le negocieze, isi vor putea spori bugetul.

Capricornii ar face bine sa fie mai organizati si atenti in activitatile demarate, pentru a nu risca sa faca greseli iremediabile.

Varsatorii vor avea de luat ceva decizii. Stau bine la capitolul inspiratie, asa ca le va fi usor sa ia hotarari corecte.

Pestii vor fi numai pe drumuri astazi. Rezolvarea activitatilor din program ii va face sa fie intr-o continua alergatura.

Cel mai tare scaun de birou: Emperor 1510 LX... 21.000 de dolari! ... EMOTIONANT! 66 de ani de iubire intr-un clip de 1.30 minute!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x