Antena Căutare

Horoscopul zilei de 10 aprilie. Leii au discuţii în contradictoriu cu partenerul

Când spunem cheltuială, astăzi, ne gândim la fecioare. Nativii din această zodie par să nu mai ţină cont de consecinţe si golesc uşor, uşor portofelul.

Berbecii sunt foarte irascibili astăzi şi asta din cauza unor neînţelegeri cu un coleg. Cel mai bun sfat ar fi să pună capăt conflictului cât mai repede.
Nici taurii nu stau prea bine la capitoul răbdare. Se vor confrunta cu mici probleme financiare. Doar o vorbă bună îi va mai domili puţin.
Gemenii ar trebui să aibă grijă la accidentele rutiere astăzi, pentru că nu vor fi feriţi de evenimente neplăcute. Prudenţa este cea mai bună alternativă.
În ceea ce îi priveşte pe raci, aceştia au parte de o zi liniştită. Partenerul ar putea veni cu o propunere interesantă.
Leii au discuţii în contradictoriu cu partenerul, pentru că l-au cam negrijat în ultima perioadă şi nici astăzi par să nu facă excepţie de la regulă.
Când spunem cheltuială, astăzi, ne gândim la fecioare. Nativii din această zodie par să nu mai ţină cont de consecinţe si golesc uşor, uşor portofelul.
Balanţele în schimb atrag banii precum un magnet. Vor avea suficienţi cât să planifice o vacanţă pe care şi-o doreau de mult.
Dacă nu ar mai fi atât de grăbiţi, scorpionii şi-ar putea duce toate activităţile la bun sfârşit. Aşadar, le recomand să acţioneze cu mai mult calm!
Calmi ar trebui să fie şi săgetătorii, însă în negocierile profesionale. Astfel vor avea de câştigat sume importante.
Capricornii îşi vor rezolva toate problemele financiare, nu şi pe cele personale. O rudă le-ar putea face nişte reproşuri.
Pe vărsători îi aşteaptă o zi de nota zece. Vor fi felicitaţi şi poate chiar avansaţi la locul de muncă. Tot ce trebuie să facă este să îşi păstreze entuziasmul.
Dacă vor să ia decizii importante astăzi, peştii ar trebui să ţină cont de faptul că nu este o zi favorabilă. Mâine începe o nouă săptămână mult mai bună pentru ei.
Un tânar a găsit o metodă inedită de a-şi alimenta autoturismul fără să plătească... AUTOCENZURĂ! Fotografiile cu Hitler pe care chiar el le-a interzis! Credea că îl înfăţişează într-o ipostază "sub d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x