Antena Căutare

Horoscopul zilei 13/06/2017 - Berbecii preferă să ia decizii importante fără să se consulte cu apropiaţii

Berbecii preferă să ia decizii importante fără să se consulte cu apropiaţii. Nu putem spune ca e chiar un lucru rău pentru că inspiraţia lor este la cote maxime şi NU vor da greş.

Taurii n-au muncit în zadar în ultimele zile, se întrevede o mărire de salariu sau.chiar o promovare.

Gemenilor le place să-şi complice singuri existenţa prin hotărârile luate în grabă. Mai bine şi-ar lua timp sufiecient de gândire pentru a NU face paşi greşiţi.

Racii au de partea lor astrele în ceea ce priveşte familia. Le merge bine în plan afectiv, iar asta le conferă echilibrul de care au nevoie.

Leii vor avea o zi uşoară din punct de vedere profesional. Ar fi bine să se bucure de aceaSta, pentru că se anunţă vremuri aglomerate.

Nativilor din zodia Fecioarei le merge bine pe toate planurile. Se anunţă o zi plină de succese şi reuşite.

Balanţele ştiu să tacă atunci când situaţia o cere, iar acest fapt le aduce multe beneficii. Aşa se va întâmpla şi astăzi, când se vor alege cu o promovare.

Scorpionii vor avea parte de o surpriză de zile mari când un colaborator se va oferi să-i ajute în realizarea unui proiect personal.

Săgetătorii ştiu să separe foarte bine viaţa personală de cea profesională. Poate că aceSta e motivul pentru care au parte de linişte şi armonie la toate capitolele.

Capricornii se implica intru totul in proiectele de la birou si au parte numai de laude din partea colectivului.

Vărsătorii sunt prieteni de nădejde. Vor pune pe locul doi activităţile pe care trebuie să le finalizeze şi vor scoate din încurcătură un coleg de serviciu.

Iar Peştii sunt leneşi, cu greu se vor mobiliza astăzi la serviciu. Seara însă va fi una plină de surprize.

Video EMOŢIONANT! Dragostea în timpul... cutremurului! La aproape un an de la seismul din Amatrice, o româncă şi un ital... O tânără sexy s-a pozat în bikini și i-a arătat iubitului fotografia, dar reacția acestuia i-a lăsat mască pe toți!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x