Antena Căutare

O tânără sexy s-a pozat în bikini și i-a arătat iubitului fotografia, dar reacția acestuia i-a lăsat mască pe toți!

O tânără s-a pozat în bikini și i-a trimis iubitului ei fotografia, ca să-i ceară părerea. Și bărbatul i-a lăsat mască pe toți cu replica sa.

O tânără s-a pozat în bikini și i-a trimis iubitului ei fotografia, ca să-i ceară părerea. Și bărbatul i-a lăsat mască pe toți cu replica sa.

Este povestea trăită de Katie Testa, o tânără care a vrut să-i ceară iubitului său o perere despre cum îi stă cu noul costum de baie.

S-a fotografiat în bikini și a trimis poza iubitului său, doar că urmarea i-a lăsat mască pe toți. În loc e complimente, iubitul tinerei a fost dureros de sincer.

„Ai celulită pe picioare și urăsc asta și abdomenul nu e cum îmi place mie. M-au deranjat aceste lucruri încă de cum te-am cunoscut. Îmi pare rău, acum mă simt ca un măgar”

Așa cum era de așteptat, fata nu a reacționat pozitiv, ci l-a părăsit pe nemulțumit.

Citește și:

L-a refuzat fiindcă a crezut că e sărac și prost îmbrăcat, dar tânărul i-a dat o lecție greu de uitat! (VIDEO)

Horoscopul zilei 13/06/2017 - Berbecii preferă să ia decizii importante fără să se consulte cu apropiaţii... Oamenii vor putea locui într-un zgârie-nori ce plutește în spațiu și înconjoară Pământul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x