Antena Căutare

Horoscopul zilei de 22 februarie. Leilor le merge din plin astăzi. Sunt energici, îndrăgostiţi iar la capitolul afaceri excelează

Berbecii au o capacitate de comunicare foarte bună şi rezolvă cu uşurinţă toate problemele. Au success în societate şi în activităţile legate de cămin.



Berbecii
au o capacitate de comunicare foarte bună şi rezolvă cu uşurinţă toate problemele. Au success în societate şi în activităţile legate de cămin.

Taurii
vor rezolva o problemă financiară care îi frământa de mult timp.Dimineaţa s-ar putea să li se propună o colaborare.

Este o zi dificilă pentru gemeni. Principala lor problema este de natura financiară, dar nu trebuie să dispere pentru că vor face faţa tuturor provocărilor.

Racii sunt hotărâţi să facă schimbări. Vor face achiziţii pentru casa şi nu se uita la bani. Ar trebui să discute şi cu persoana iubită altfel s-ar putea alege cu certuri.

Leii au parte de reuşite în orice domeniu. Relaţiile sentimentale le merg bine, iar afacerile merg strună.

Fecioarele se gândesc numai la bani, ceea ce le aduce numai dezamăgiri. Încercaţi să vedeţi şi alte interse nu doar cele de natură materială!

Sunt practici nativii balanţă şi dornici de schimbare. Un prieten le va propune o afacere , este momentul potrivit! Vor avea mult noroc!

Vor începe o nouă etapa scorpionii, mai ales în plan social sau sentimental. Sunt plini de optimism şi dau frâu liber dragostei.

Este o zi prielnica ieşirilor cu prietenii pentru săgetători. Îşi vor limpezi mintea şi vor lua decizii impotante în legătură cu o afacere.

Capricornii sunt impresionaţi cu multe cadouri neaşteptate din partea persoanei iubite.Este momentul să acordaţi mai multă atenţie familiei!

Vărsătorii au parte de aprecierea partenerului de viaţă dar şi a colegilor de muncă, pentru deciziile tranşante pe care sunt dispuşi să le ia. Azi au succes în tot ceea ce întreprind.

Nativii peşti hotărăsc să se implice mai mult în treburi casnice iar partenerul de viaţă pare încântat. Relaţiile cu cei din jur sunt foarte bune.

Baba Vanga, un real fenomen! Ce să faci ca să ai mereu succes la bani? Clarvăzătoarea îţi spune secretul!... TEST! Imaginea care îti provoaca serioase dureri de cap! Câte triunghiuri sunt de fapt?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x