Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce iti rezerva astrele pe 27 iunie!

Leii se vor bucura de o zi cu multe succese, mai ales in plan financiar. Sagetatorii vor avea o zi incarcata , insa vor face fata tuturor activitatilor. Iata previziunile astrologice ale zilei de 27 iunie!

Berbecii vor avea o zi linistita astazi. Sustinerea de care se bucura in plan familial ii face sa fie zambitori si plini de optimism.

Taurii vor alege sa se implice in cat mai multe proiecte. Sunt eficienti si rapizi, asa ca vor finaliza cu succes tot ceea ce vor demara.

Gemenii n-ar trebui sa tina cont de parerile celorlalti vizavi de problemele familiale. Ar trebui sa mizeze in totalitate pe intitia lor si sa ia deciziile care se impun.

Racii sunt muncitori si vor accepta cu usurinta sa se implice si in alte proiecte. Este posibil ca un apropiat sa le faca o propunere profitabila.

Leii vor avea o zi cu multe satisfactii. Se pot alege si cu ceva bani din niste investitii inspirate mai vechi.

Fecioarele se vor bucura de o zi benefica dezvoltarii relatiilor sociale. Asa ca ar trebui sa profite din plin de acest lucru.

Balantele au mari sanse sa obtina ceea ce isi doresc in plan sentimental. Intrebarile lor din ultima vreme isi pot gasi raspunsul astazi.

Pentru scorpioni se anunta intalniri importante din care se vor alege cu noi proiecte. Mai mult decat atat au sansa de a si spori bugetul.

Sagetatorii stiu foarte bine cum sa-si organizeze timpul. Tocmai de aceea vor finaliza toate indatoririle in timp record.

Capricornii se vor confrunta cu ceva probleme in plan afectiv. Cu mult calm totul se va rezolva

Varsatorii nu vor fi cele mai active persoane la birou. Acasa, in schimb, vor fi foarte harnici si se vor ocupa de rezolvarea problemelor administrative.

Pestii nu vor renunta la ideile fixiste nicicum. Chiar daca anumite situatii ii vor contrazice, ei o vor tine tot pe-a lor.

VIDEO IMPRESIONANT! Echipa Rapid la 90 de ani de existenta: "Cerurile sunt visinii"... Un scotian face show: canta melodii rock la cimpoi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x