Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce iti rezerva astrele pe 5 iulie!

Nimic nu va fi de nerealizat pentru raci. Forma in care se gasesc ii va ajuta. Scorpionii vor fi cu zambetul la purtator, ca doar se apropie weekendul. Iata care sunt previziunile astrologice ale zilei de 5 iulie!

Orgoliul exagerat le va crea serioase probleme nativilor berbeci in mediul social. Pe seara, este posibil sa se aleaga cu bani.

Taurii sunt foarte hotarati in ceea ce priveste proiectele profesionale si nu vor pleca urechea la sfaturile binevoitorilor si vor proceda corect.

Ideile ingenioase ale gemenilor ii vor surprinde pe cei din jur si vor fi puse numaidecat in aplicare. In plan familial, toate merg ca pe roate.

Racii sunt activi si se vor stradui sa aiba rezultate optime in activitatile desfasurate. Nimic nu le va sta in cale.

Intuitia leilor ii va scoate din situatii delicate si ii va determina sa faca ordine in grupul de prieteni. Vor fi in forma maxima si vor realiza tot ceea ce isi vor pune in minte.

Fecioarele au optimismul la purtator. Nu se vor lasa influentate de momentele neplacute de astazi si isi vor pastra buna dispozitie.

Balantele sunt nehotarate si e bine sa stie ca nu vor avea cum sa faca progrese daca nu stiu ce vor. Mai multa siguranta de sine e absolut necesara.

Scorpionii si glumele vor face casa buna. Umorul lor va fi nelipsit si va descreti fruntile celor din jur.

Sagetatorii cred ca le stiu pe toate si aceasta atitudine ar putea isca dispute. N-ar strica sa tina cont si de opiniile celor din jur.

Capricornii se vor bucura de o zi cu succese pe toate planurile. Un start perfect pentru weekend.

Varsatorii vor trece prin situatii tensionate si, din pacate, isi vor varsa nervii pe cine nu trebuie. Pe seara, insa, distractia va fi cuvantul de ordine.

Pestii au planuri marete in plan familial si nu vor ezita in a le pune in practica. Astrele sunt de partea lor la acest capitol.

Expozitie inedita cu sculpturi din nisip, in Israel... Superman exista in Marea Britanie! E paznic si a ajutat la prinderea unui hot...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x