Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 11 octombrie!

Nativii berbeci sunt pusi pe fapte mari si isi vor da silinta sa multumeasca pe toata lumea si sa se achite, in acest fel, si de anumite obligatii. Taurii ar face bine sa cantareasca deciziile importante pe care le vor lua in plan profesional. Risca sa aiba serios de pierdut.

Gemenii sunt amabili cu toata lumea, binevoitori, si nu vor ezita in a-si oferi ajutorul ori de cate ori le va fi solicitat acest lucru.

Racii se vor concentra asupra proiectelor urgente. Nu va merge totul struna, insa vor fi multumiti de rezultat.

Leii se implica adesea in discutii care nu ii privesc. Ar fi spre binele lor sa-si vada strict de treburile lor pentru a nu fi interpretati gresit.

Fecioarele nu stau deloc bine la capitolul practica, de aceea, vor reusi cu greu sa-si indeplineasca sarcinile din program.

Balantele ar trebui sa faca apel la diplomatie, sunt cam irascibile si vor avea tendinta de a spune lucrurilor pe nume fara menajamente.

Scorpionii sunt in mare forma, asa ca tot ceea ce vor intreprinde va sta sub semnul succesului.

Sagetatorii cu greu se vor mobiliza la serviciu,sunt deja cu mintea la distractia din weekend. De aceea, multe dintre planurile pentru astazi nu se vor materializa.

Capricornii nu stau deloc bine la capitolul rabdare. Si asta nu e in favoarea lor, pentru ca activitatile dea stazi se vor desfasura cu oarece dificultate.

Varsatorii sunt in mare forma si nimic nu le va sta in cale. Se vor bucura de reusite in toate.

Pestii vor fi oameni de casa astazi. Se vor implica in activitatile familiale si nu se vor lasa pana nu le vor pune la punct in mod exemplar.

Filmul distrugerii istoriei: Manastirea Vacaresti, victima regimului comunist din Romania... Trupa "Vogue" a infierbantat atmosfera din platoul de la "Neatza"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x