Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 13 august!

Ce-i mult strica. Asta o stim cu totii, dar , astazi, gemenii ar trebui sa tina cont de aceasta zicala. Iata care sunt previziunile astrologice ale zilei de 13 august!

Berbecilor le merge de minune in plan emotional. Aprecierea si linistea de care se bucura la acest capitol ii motiveaza si mai mult sa aiba rezultate de exceptie la serviciu.

Taurii vor fi caracterizati de buna dispozitie. Vor face totul cu drag si rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Gemenii ar trebui sa faca o selectie atenta a proiectelor in care se implica. Unele dintre acestea le pot da batai inutile de cap si nu le vor aduce niciun profit.

Intuitia e asul din maneca al racilor. Datorita acestuia vor reusi sa deturneze planurile "neprietenoase" ale unui partener de afaceri.

Leii o vor tine pe-a lor, nu vor face nicio concesie in relatiile sociale. Asa ca nu e de mirare ca vor starni tensiuni si antipatii.

Fecioarele vor fi oameni de casa. Se vor ocupa de problemele administrative si vor pune in practica un nou proiect de familie.

Balantele nu vor fi ocolite de noroc in plan financiar. Anumite investitii le pot spori bugetul mult mai repede decat s-ar fi asteptat.

Scorpionii sunt constiinciosi si nu vor renunta la activitatile din program, desi acestea vor fi multe si ii vor pune serios la treaba.

Sagetatorii nu vor ezita in a pune punctul pe i in relatiile profesionale. Si bine vor face, vor simplica situatia si se vor apropia mai mult de ceea ce isi doresc in cariera.

Capricornii traverseaza o perioada buna la capitolul profesie. Stiu cum sa se puna in valoare si cum sa iasa in evidenta, asa ca pot spera la o promovare.

Nici n-a inceput bine saptamana ca varsatorii vor spune pas muncii. O vor lasa mai usor cu activitatile profesionale si isi vor dedica timpul familiei.

Pestii isi vor pastra optimismul, in ciuda faptului ca nu le vor iesi toate ca la carte. Vor persevera si vor avea succes pana la urma.

VIDEO! Ce se intampla cand faci baie in suc carbogazos? ... Un nou instrument de cercetare pentru Marea Bariera de Corali...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x