Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 15 august!

Sagetatorii sunt in mare forma si vor trece cu fruntea sus peste toate obstacolele aparute in mediul social. Iata care sunt previziunile astrologice ale zilei de 15 august!  

Berbecii vor absenta din mediul social, toata atentia lor va fi indreptata spre punerea la punct a proiectelor personale.

Taurii sunt influentabili, pleaca urchea la cine nu trebuie si risca sa catalogheze total gresit persoane care au cele mai bune intentii in ceea ce ii priveste.

Gemenii se vor bucura de o zi cu reusite notabile la serviciu. Toate planurile le vor iesi exact cum le-au gandit si pus pe hartie.

Pentru raci se va ivi ocazia de a pleca intr o calatorie de afaceri. Si pe langa relaxarea de care vor beneficia, se vor intoarce si cu bani.

Leii stiu sa fie lingusitori atunci cand situatia o impune. Asa vor face si astazi, si vor reusi sa si atinga scopurile.

Fecioarele sunt in forma si vor pune la punct toate activitatile din program.

Balantele vor avea de infruntat persoane influente din mediul profesional, dar argumentele lor pertinente le vor ajuta sa iasa basma curata.

Scorpionii nu se vor abate de la drumul ales in ceea ce priveste profesia, chiar daca vor exista destule persoane care sa le puna bete-n roate.

Sagetatorii nu se vor crampona de obstacolele aparute in plan afectiv, ci vor incerca sa gaseasca rezolvarea problemelor de la acest capitol.

Capricornii vor fi mai tota ziua un zambet. Nimic nu va reusi sa le tulbure starea de spirit. Pe seara ii asteapta vesti bune legate de serviciu.

Varsatorii sunt buni comunicatori si, datorita discursului lor original, vor deschide multe usi si vor obtine ceea ce isi doresc.

Pestii sunt in mare forma si vor profita de energia de care dispun pentru a finaliza proiectele urgente. Au si sanse de a si spori bugetul astazi.

Esti singur? Cuibareste-te in poala unei... perne... INEDIT! Bunica si-a nascut nepoatele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x