Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 16 octombrie!

Berbecii isi asuma prea multe responsabilitati din dorinta de a face cat mai multe lucruri intr-un timp foarte scurt si risca sa nu le mai faca fata. Ii asteapta o zi dificila, dar cu reusite. Taurii se bucura de sustinere in proiectele demarate si asta ii motiveaza sa lucreze in acelasi ritm. Sa aiba grija, insa, la deciziile pe care le vor lua.

Gemenii sunt influentabili si asta le poate aduce neplaceri. Ar face bine sa se bazeze pe intutia proprie si sa nu pleca urechea la vorbele binevoitorilor.

Racii sunt pusi pe fapte mari si asta se va reflecta in rezultatele activitatilor de astazi. Ii asteapta si surpruze familiale.

Leii sunt binedispusi si le vor merge toate de la sine la serviciu. Nu vor avea niciun motiv de ingrijorare, dimpotriva, se pot alege si cu bani.

Fecioarele au vorba dulce, vor aplana majoritatea conflictelor ivite astazi si vor sti cum sa aduca linistea in jurul lor.

Balantele vor fi intr o dispozitie de zile mari. Pline de energie, cu zambetul la purtator, vor avea solutia potrivita la toate.

Scorpionilor nu le vor merge toate struna la serviciu, in schimb in plan familial se vor bucura de o zi cu multe evenimente frumoase.

Sagetatorii sunt nehotarati, cantaresc prea mult lucrurile si se pierd in detalii. Mai multa siguranta de sine le-ar prinde de minune.

Capricornii vor bifa succes dupa succes. Se anunta o zi buna atat la capitolul profesie, cat si familie.

Varsatorii sunt plini de idei bune si n-ar trebui sa stea pe loc, ci ar fi indicat sa treaca la atac. Isi pot spori bugetul.

Astrele sunt favorabile pestilor, mai ales in plan profesional. Au sanse de a termina proiecte profitabile.

Aviz pofticiosilor! Aplicatie pentru gurmanzii aflati in vacanta... Un tablou de Picasso, in valoare de 500 de mii de lire, a devenit premiu de tombola...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x