Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 18 august

Capricornii vor fi in centrul atentiei, astazi, datorita ideilor lor inspirate si originale. Asadar, se anunta o zi buna. Berbecii intampina ceva probleme in cuplu in prima parte a zilei, insa datorita calmului lor, vor reusi sa rezolve situatia.

Taurii sunt mult prea incapatanati si risca sa supere oameni dragi. N-ar strica daca ar mai lasa de la ei. Dimpotriva.

Gemenii vor avea parte de niste intamplari in plan personal care ii vor surprinde, Important este sa nu reactioneze sub imperiul impulsului.

Racilor le merge de minune. Vor avea o zi cu reusite pe toate planurile.

Leii nu prea au masura in ceea ce priveste distractia si asta nu e bine. Ar trebui sa acorde o mai mare importanta sanatatii lor si odihnei.

Nativii din zodia fecioara au o relatie plina de armonie cu persoana iubita. Linistea familiala le va oferi confortul psihic mult dorit.

Balantele au de luat decizii importante. Nu e cazul sa fie incapatanate, ar trebui sa asculte sfaturile apropiatilor si sa cantareasca bine lucrurile.

Scorpionii vor reusi sa finalizeze un proiect personal care le-a dat de furca in ultima vreme. Iar acest ii va face sa respire usurati.

Sagetatorii sunt activi si se vor implica intr-o gramada de lucruri. Stau bine la capitolul organizare, asa ca toate le vor iesi cum le au gandit.

Capricornii vor reusi sa capteze cu usurinta atentia celor din jur datorita ideilor lor foarte inspirate. Iar asta ii va face sa fie foarte mandri.

Varsatorii nu stiu sa spuna nu. De aceea se vor vedea implicati in discutii neplacute pentru ei. E absolut necesar sa spuna lucrurilor pe nhume fara a se eschiva.

Lucrurile nu sunt roz pentru pesti la capitolul finante, dar astrele indica ceva castiguri materiale in viuitorul apropiat

Ceausescu ar fi semnat un tratat de pace si "pretinie" cu extraterestrii... Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 19 august!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x