Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 26 august!

Berbecii vor fi greu de tinut in frau, vor face numai ce vor astazi. Nu vor tine cont de opiniile si doleantele celor din jur, isi vor vedea de interesele personale. Taurii isi vor da toata silinta sa-si demonstreze profesionalismul la serviciu si le va iesi de minune acest lucru.

Ziua de luni nu e pe gustul gemenilor. Nu vor fi cele mai active persoane la birou si vor incerca, prin tot felul de tertipuri, sa mai scape de responsabilitati.

Racii vor avea o zi cu reusite. Chiar daca vor intampina dificultati la serviciu, vor avea rezolvare pentru toate.

Leii vor fi plini de energie si o vor investi in proiecte importante. Este posibil sa se aleaga si cu bani in plus la salariu.

Fecioarelor le merge de minune, astazi, la birou. Vor primi informatii utile referitoare la o lucrare importanta, care le poate spori bugetul.

Balantele vor fi puse pe glume, pe distractie, nicidecum pe lucruri serioase. Mare atentie, neseriozitatea lor poate atrage atrage dupa sine sanctiuni drastice.

Scorpionii se pripesc in a face anumite alegeri profesionale si acest fapt le poate aduce neplaceri pe viitor. Si-ar face un bine daca ar analiza situatiile si nu s-ar mai lasa ghidati de impuls.

Sagetatorii vor lasa mult de la ei in relatiile sociale, vor face compromisuri si isi vor urmari interesele.

Capricornii stau cam prost la capitolul finante. Sunt si risipitori si asta nu suna deloc bine pentru bugetul personal. Niste economii n-ar strica.

Varsatorii vor fi plini de initiative in proiectele desfasurate astazi si vor reusi sa obtina rezultate excelente.

Pestii se vor lasa prada impulsurilor de moment si risca sa ia decizii total nepotrivite. Calmul i-ar salva de eventualele probleme.

Cea mai batrana femeie din lume a implinit 116 ani!... O englezoaica s-a trezit din coma si a descoperit ca este insarcinata in patru luni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x