Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 9 septembrie!

E de dorit sa avem capricorni prin preajma, astazi. Sunt plini de umor si ne vor molipsi cu buna lor dispozitie. Berbecii incep saptamana cu mare chef de munca.

Berbecii incep saptamana cu mare chef de munca. Implicarea in proiectele profesionale va fi maxima, la fel si rexiltatele.

Taurii nu vor fi cele mai harnice persoane, dar se vor stradui sa puna la punct macar activitatile de serviciu. In plan familial, ii asteapta vesti bune.

Gemenii sunt in forma, nimic nu li se va parea greu de realizat, de aceea vor avea cu ce sa se laude la finalul zilei.

Racii isi vor dedica timpul familiei, se vor ocupa de treburi administrative si chiar daca lucrurile se vor desfasura greu, vor avea sorti d izbanda pana la urma.

Leii sunt plini de initiative astazi si datorita spiritului lor de convingere vor gasi partenerii potriviti pentru a pune in practica ideile lor inspirate.

Fecioarele incep zambitoare saptamana si vor avea motive sa si pasteeze bunadispozitie, evenimentele de astazi le vor ajuta in acest sens.

Balantele in schimb se vor mobiliza cu greu, se vor eschiva si nu vor reusi decat sa bata pasul pe loc.

Scorpionii si optimismul merg mana in mana. Vor vedea partea buna a lucrurilor in situatiile neplacute si se vir focusa pe gasirea solutiilor.

Sagetatorii nu stau bine la capitolul comunicare. Lipsa dorintei de socializare le ar putea periclita relatiile profesionale.

Capricornii incep saptamana, plini de umor. Vor fi pusi p facut glume si vor fi cei care vor detensiona situatiile neplacute datorita bunei lor dispozitii.

Varsatorii vor avea o zi excelenta. Toate se vor desfasura conform planului lor. Pe seara, ii asteapta si vesti bune familiale.

Pestii isi vor exprima fara menajamente punctele de vedere, nu vor renunta la opiniile lor. din pacate, aceasta atitudine ar putea determina conflicte.

In biserica, mai ceva ca la concert: "Clopote digitale", instalate in lacasurile de cult... Si dintii pot fi inteligenti! Ce au mai descoperit oamenii de stiinta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x