Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Camelia Patrascanu: Este ziua colectarii, a strangerii de fonduri, a abundentei

Maine, 20 iunie, este ziua colectarii, a strangeri de fonduri, a ingrijirii averii, a abundentei. Acum, doar acumulam, colectam, strangem ce ni se cuvine. Daca vrem sa prosperam, nu trebuie sa dam nimic, dar trebuie sa invatam sa primim. Si daca vrem sa primim ceva, trebuie sa daruim intai noi acel lucru unei persoane. Daca vrem apreciere si valorizare, trebuie sa invatam sa apreciem si sa valorizam oamenii. Daca vrem bani, trebuie sa invatam sa ne bucuram de banii pe care ii castiga altii. Daca vrem sanatate trebuie, sa invatam sa apreciem sanatatea si controlul propriului corp pe care le practicam noi, dar si performantele la care au ajuns altii. Daca vrem iubire, trebuie sa iubim si sa vedem iubirea din sufletele oamenilor.

Maine este ziua care ne rasplateste in mod neasteptat investitii sau eforturi din trecut, cand ni se intoarce un gest bun facut candva. Poate ca si in alte zile ni s-a rasplatit gandul ori fapta buna. Dar acum aceasta recunoastere si rasplata au o semnificatie aparte. Conjunctia Luna-Destin ne invata cum trebuie sa primi ceea ce ce ni se ofera, ne cofirma o anumita conduita pe care e bine s-o dezvoltam, daca ea a produs efecte pozitive in timp. Acum, primim un raspuns concret la actiunile si comportamentele noastre, putand dezvolta acele atitudini care au rezultate pozitive in relatiile cu ceilalti.

Daca la finalul zilei nu ne simtim mai bogati cu nimic, e bine sa reflectam mai adanc la efectul supararilor noastre si ce le lasam sa faca cu viata naostra. Pentru ca ele ne opacizeaza inima si nu ne mai permit sa vedem in inima oamenilor si a lucrurilor si sa atragem abundenta in viata noastra.

Saracia si mahnirea din noi continua sirul nefericirilor. Ruperea se face prin semnul bun primit acum de pe urma unui ajutor pe care l-am acordat candva sau invatand sa ne bucuram de calitatile si realizarile altora, pentru a arata vietii ca am facut loc in inima noastra, pentru fericirea si abundenta pe care ni le dorim.

Vezi previziunile complete pentru fiecare zodie in parte in VIDEOCLIPUL de mai sus!

"Angry Birds", jocul transformat in realitate! (VIDEO)... Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce iti rezerva astrele pe 20 iunie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x