I-a căutat numele pe Google și a aflat că iubitul său avea o viață dublă. Ce detaliu l-a dat de gol pe bărbat

O femeie a descoperit că iubitul ei avea, de mai bine de un an, o altă relație. De plictiseală, a decis să-i caute numele pe Google și așa a aflat că bărbatul nu doar că o înșela, dar avea un copil cu o altă tânără.

O femeie a descoperit că iubitul ei avea, de mai bine de un an, o altă relație. De plictiseală, a decis să-i caute numele pe Google și așa a aflat că bărbatul nu doar că o înșela, dar avea un copil cu o altă tânără

Shutterstock.com

Tânăra a povestit totul pe TikTok, unde clipul a devenit viral în cadrul unei provocării. Utilizatorii rememorau cele mai șocante experiențe ale lor, însă Pris a câștigat, cu siguranță, trendul.

”Am căutat pe google numele iubitului meu într-o seară de vineri. Am găsit numele lui trecut în dreptul tatălui în registrul de copii născuți în ianuarie anul acesta. Bebelușul are șase luni.”, a fost textul care a atras imediat atenția.

Cum a reușit să verifice dacă fostul partener o înșela

”Deci, eram împreună în vacanță, la finalul săptămânii trecute, și și-a pierdut telefonul, împreună cu portofelul. Așa că nu le-a avut în acest timp. M-a dus la aeroport pentru că zborul meu era înaintea celui cu care venea el și ultimul lucru pe care mi l-a spus a fost: Când o să fac rost de un telefon, o să te sun. Te iubesc, să ai un zbor plăcut.”, a început Pris să povestească.

Cum nu a mai primit niciun semn de la el, a luat decizia să-i caute numele pe Google. ”Nu l-am mai căutat pe Google și nu are conturi pe rețelele sociale. A avut la un moment dat, dar le-a șters pentru că nu le folosea. Gândeam la fel în această privință, așa că nu credeam că este ciudat”, a continuat ea.

Citește și: Schimbare majoră la TikTok! De acum, utiizatorii vor putea accesa o nouă funcție. Cum se vor schimba lucrurile

Pris susține că atunci când i-a căutata numele, printre căutări a apărut un registru pentru copiii, unde el figura ca tatăl unui bebeluș de câteva luni. Totul i s-a părut mai ciudat cu cât numele lui era unui neobișnuit, așa că era greu de crezut că e vorba despre o altă persoană.

@priscilluhhbaby

based on true events lmao #Buffering #fyp

♬ ahAAAAA HAHAAAA - ryn, the mean lesbian wifeguy

Pris a luat legătura cu cealaltă femeie din viața bărbatului

După ce și-a sunat cea mai bună prietenă, și au găsit-o împreună pe presupusa mamă, a descoperit că ”bebelușul arată exact ca el”. De asemenea, în timp ce a continuat să investigheze, Pris a găsit poze cu iubitul său și micuțul.

”Am căutat și, desigur, totul era acolo. Am încercat să-l sun și a intrat direct mesageria vocală, dar când verișoara mea a încercat să apeleze numărul, telefonul a sunat și nu a răspuns nimeni.”, a mai povestit tânăra.

Citește și
Prima reacție a lui Florin Salam după ce s-a spus că are probleme grave de sănătate. Manelistul a publicat un filmuleț
Prima reacție a lui Florin Salam după ce s-a spus că are probleme grave de sănătate. Manelistul a publicat un filmuleț
Kamara în două ipostaze diferite, alături de fiul său și fosta soție
Leon, fiul lui Kamara, a fost operat pentru a șaptea oară. Ce a dezvăluit artistul despre starea de sănătate a băiețelului
Leon, fiul lui Kamara, a fost operat pentru a șaptea oară. Ce a dezvăluit artistul despre starea de sănătate a băiețelului
Liviu Vârciu și Anda Călin
Liviu Vârciu, prima apariție la televizor alături de fiul său. De ce l-a ținut artistul ascuns de luminile reflectoarelor
Liviu Vârciu, prima apariție la televizor alături de fiul său. De ce l-a ținut artistul ascuns de luminile reflectoarelor
Mai multe articole

Citește și: Angela Caravella s-a îmbogățit doar pentru că avionul ei a fost anulat. Ce a făcut "când se plictisea și aștepta să treacă timpul"

Cu toate acestea, ea s-a asigurat că dovezile au ajuns la el și că știe totul despre viața lui dublă. De atunci, susține tânăra, nu a mai vorbit cu el, dar este sigură de faptul că fostul său iubit știe de descoperirile ei.

Cum fostul partener nu a fost de găsit, Pris a luat legătura cu mama bebelușului și au ajuns la concluzia că ambele l-au cunoscut în același timp.

”L-am cunoscut amândouă în același timp și am început să ne vedem în aceeași perioadă, doar că ea a rămas însărcinată câteva luni mai târziu. A continuat să fie cu amândouă, dar am avut relații diferite cu el. M-a făcut extrem de fericită, dar întreaga noastră relație a fost o minciună.”, a concluzionat ea.

@priscilluhhbaby

Reply to @vanillakush_yo #ColorCustomizer

♬ original sound - Pris
Parteneri
Cele mai simpatice nume pentru câini. Cum îți poți numi patrupedul
Ai adoptat recent un patruped și cauți nume pentru câini? Noul membru al familiei are nevoie de o denumire care să se potrivească nu doar cu personalitatea lui, dar care să fie și ușor de pronunțat de toată lumea din casa ta. 
Catine.ro
Ultimele știri