Angela Caravella s-a îmbogățit doar pentru că avionul ei a fost anulat. Ce a făcut "când se plictisea și aștepta să treacă timpul"

Angela Caravella a avut cel mai mare noroc din lume în ziua când avionul ei a fost anulat. Iată povestea ei și cum a câștigat un milion de dolari în acea zi.

Angela Caravella s-a îmbogățit doar pentru că avionul ei a fost anulat. Ce a făcut "când se plictisea și aștepta să treacă timpul"

Profimedia

Angela Caravella poate spune că este într-adevăr un om norocos. Viața ei s-a schimbat, în bine, într-o zi banală.

Angela Caravella s-a îmbogățit cu un milion de dolari, doar pentru că avionul ei a fost anulat. Ce a făcut "când se plictisea și aștepta să treacă timpul"

Angela Caravella are 51 de ani și este din Kansas City, Missouri. Se anunța o zi oarecare pentru ea, când trebuia să se deplaseze cu avionul către casă, din Florida în Kansas City, dar toată viața ei s-a schimbat când ea și ceilalți pasageri au fost anunțați că zborul lor a fost anulat.

Foarte mulți oameni își găsesc diverse lucruri de făcut când mai au de așteptat în aeroport, Angelei, însă, "pentru că se plictisea și aștepta să treacă timpul", i-a venit ideea să își cumpere un bilet la loterie.

Femeia a achiziționat lozul răzuibil cu doar 30 de dolari dintr-un magazin din Brandon, aflat în zona aeroportului Tampa, Florida, se arată în acest articol. A fost cea mai bună decizie pe care Angela putea să o ia în acea zi. Femeia a nimerit un bilet câștigător, care i-a adus suma fabuloasă de un milion de dolari.

Angela Caravella a declarat pentru Loteria din Florida: "Am avut sentimentul acela că ceva bizar urmează să se întâmple după ce zborul meu către casă a fost anulat în mod neașteptat. Am cumpărat câteva lozuri răzuibilile, doar așa, să mai treacă timpul, și fix așa, cât ai pocni din degete, am câștigat un milion de dolari".

Citește și: Tonee Valentine, pianistul din aeroport care a primit un bacșiș de peste 60.000 de dolari. Cum i s-a schimbat bărbatului viața peste noapte

Magazinul de unde Angela a cumpărat biletul câștigător va primi un bonus de 2.0000 de dolari. Aproape 75% dintre oamenii care joacă la Loto, au declarat reprezentanți ai Loteriei din Florida, cumpără încă lozuri răzuibile. Totodată, aceștia au mai spus că încă din 1988, mai mult de 3.000 de oameni au devenit milionari după ce au jucat la Loteria din Florida.

Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele
Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Gemenii trebuie să experimenteze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021 spune că a venit ziua în care Gemenii trebuie să...
Parteneri
Copiii lui Kate Middleton moștenesc una dintre pasiunile tatălui lor, Prințul William. Ce a dezvăluit Ducesa de Cambridge
Copiii lui Kate Middleton par să moștenească una dintre cele mai mari pasiuni ale tatălui lor, Prințul William, și ale unchiului, Prințul Harry. Recent, Ducesa de Cambridge a vorbit despre preferințele micuților.
Catine.ro
Ultimele știri