Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30X Factor

I-au trebuit 20 de minute și o porție de aripioare picante pentru a-și cere iubita în căsătorie! Reacția ei a fost de milioane: „Ce fel de sos mai e și ăsta?”

Unii oameni petrec săptămâni pregătind propunerea perfectă, dar un tip a dovedit că tot ce ai nevoie este de 20 de minute și o cutie de aripioare picante.

Cerere în căsătorie

Soția acestui bărbat și-a amintit povestea propunerii sale, și pe Facebook, a detaliat modul în care soțul ei i-a propus să se căsătorească cu el la doar 20 de minute după ce s-a decis că vrea să facă acest lucru. Din felul cum și-a povestit cererea în căsătorie, se pare că femeia e tare mândră de soțul ei, pentru că nu părea nici de cum rușinată.

„Soțul meu, binecuvântează-i inima, a decis să-mi cumpere un inel și să mi-l ofere în cel mai drăguț mod pe care l-a putut găsi într-un interval de 20 de minute”, a scris aceasta.

I-au trebuit 20 de minute și o porție de aripioare picante pentru a-și cere iubita în căsătorie! Reacția ei a fost de milioane: „Ce fel de sos mai e și ăsta?”

După ce a luat decizia, bărbatul nu a mai stat pe gânduri și a mers la un magazin de bijuterii pentru a-i alege inelul perfect pentru viitoarea lui soție. Însă nu s-a dus singur. A fost însoțit de cel mai bun prieten al iubitei lui care să-l sfătuiască în legătură cu bijuteria neprețuită.

Odătă cumpărat inelul, în drum spre casă, bărbatul s-a gândit că iubitei lui i-ar plăcea niște aripioare picante și astfel a găsit cea mai ingenioasă metodă prin care și-a putut cere iubita de nevastă. Acesta s-a gândit că dacă nu i-ar fi plăcut inelul, la deschiderea cutiei sigur i-ar fi atras privirea și aripioarele picante și astfel ar fi ieșit un lucru pozitiv în urma propunerii.

I-au trebuit 20 de minute și o porție de aripioare picante pentru a-și cere iubita în căsătorie! Reacția ei a fost de milioane: „Ce fel de sos mai e și ăsta?”

Soția a povestit că, în tot timpul când iubitul ei se pregătea de momentul cel mare, ea a dormit, și chiar și în momentul când a ajuns acasă și a văzut cutia de aripioare, încă era după somn. „Când a sosit și m-a trezit eram încă extrem de adormită. Dar știa că nu puteam rezista la așa ceva. El a ascuns cutia inelului de catifea neagră în cutia de carton de la McDonald, așa că atunci când amdeschis-o, am fost întâmpinată de șase aripioa și o cutie misterioasă”, a spus aceasta.

E clar că atunci când iubitul îți arată o cutie de catifea este sufiecient pentru a trezi emoții puternice, însă femeia care abia se trezise nu a reacționat imediat și nu s-a prins ce e cu aceasta acolo, iar aripioarele au creat un context care a indus-o în eroare. În încercarea ei de a înțelege ce se întâmplă, femeia a întrebat: „Ce fel de sos este acesta?”

Din fericire, nu a durat mult timp până când femeia a realizat ce era de fapt cu acea cutie acolo și când a deschis-o a văzut inelul. Aceasta a povestit pe Facebook că a început să strige: „Oh. Oh, Dumnezeule. Este un inel de logodnă?”, iar de atunci totul e istorie.

Recomandari