Antena Căutare

Iluzia optică virală care spune multe despre personalitatea ta. Ce vezi în imagine?

Iluziile optice sunt o bună modalitate de a ne testa vigilența și creativitatea. Iată ce semnifică această iluzie optică despre tine în funcție de cum vezi calul din imagine.

iluzie optică cal
Iluziile optice sunt o bună modalitate de a ne testa vigilența și creativitatea. Iată ce semnifică această iluzie optică despre tine în funcție de cum vezi calul din imagine. | The Sun

Un videoclip viral cu un cal care merge pe jos se crede că dezvăluie semnificații ascunse ale creierului. Care parte a creierului este mai dominantă și la ce este mai probabil să fii bun în funcție de cum vezi calul din imagine.

Această iluzie optică îți arată ce parte a creierului folosești mai mult: emisfera stângă sau dreaptă

Videoclipul cu animalul care merge a fost distribuit de Julia Bradbury Twitter și în funcție de cum vezi calul mergând, arată dacă folosești mai mult emisfera sudică sau cea dreaptă a creierului.

Ce înseamnă asta? Ei bine, psihologul Roger W. Sperry a dezvoltat teoria potrivit căreia o parte a creierului este mai dominantă decât alta. Teoria, care a apărut pentru prima dată în anii 1960s, sugerează că emisfera stângă și cea dreaptă a creierului funcționează în moduri diferite.

Înțelepciunea convențională sugerează că oamenii care folosesc emisfera dreaptă sunt gânditori mai creativi și mai intuitivi. Ei sunt adesea descriși ca oameni care privesc „imaginea de ansamblu” și experimentează lumea prin intuiția sau emoțiile lor. De asemenea, acești oameni au o înclinație mai mare spre artă.

Iluzia optică virală pe care doar cei cu ochi de vultur o pot descoperi. Ai observat lăcusta din imagine?

De cealaltă parte, oamenii care folosesc mai mult emisfera sudică a creierului, sunt descriși adesea ca fiind mai analitici și pot acorda mai multă atenție detaliilor și logicii atunci când iau decizii. Oamenii care folosesc emisfera sudică a creierului au înclinații spre matematică și pot fi mai buni la lucruri precum cititul și scrisul, potrivit The Sun.

De regula, femeile folosesc mai mult emisfera dreapta, iar barbatii pe cea stanga, scrie sfatul medicului.ro.

Cum vezi calul din imagine și ce semnifică asta despre tine

Acest videoclip uimitor al calului care merge este cel mai recent dintr-un șir de iluzii optice derutante care au devenit virale online. Videoclipul se poate vedea aici.

Acum că știind aceste idei larg acceptate de către psihologi, iată și explicația iluziei optică:

Dacă vezi calul mergând înapoi, ai putea fi o persoană mai creativă, artistică.

Dacă vezi calul mergând înainte, ai putea fi mai mult un gânditor logic.

Iluzie optică. Poți găsi puma din imagine? Pisica mare s-a ascuns printre vegetație, dar dacă ești atent o poți găsi imediat

Cu toate acestea, în ultimii ani, oamenii de știință cred că modul în care funcționează creierul ar putea fi mai complex decât atât - ambele părți ale creierului lucrează împreună pentru a îndeplini sarcini diferite.

O fetiță s-a născut, în sfârșit, după 138 de ani. Tatăl micuței și-a anunțat soția că nu va avea niciodată o fiică... A câștigat 27 de milioane de dolari la loto, iar după cinci ani a ajuns să trăiască într-o magazie mizeră. Ce a făcut cu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x