Antena Căutare

Iluzie optică virală! Crezi că găsești fotograful din pădure? Unde se află acesta, de fapt. Iată răspunsul

O imagine cu un fotograf ce stă în pădure să surprindă animale sălbatice s-a transformat într-o iluzie optică virală. Trebuie să privești atent poza ca să descoperi unde se află acesta ascuns, de fapt.

o imagine cu un fotograf camuflat intr-o padure Galerie
O imagine cu un fotograf camuflat în pădure s-a transformat într-o iluzie optică virală | sursa foto: Profimedia

O imagine din natură ce surprinde o pădure bogată s-a transformat într-o iluzie optică virală și nu puțini au fost cei care au încercat să își dea seama unde se află ascuns fotograful, de fapt. Tot ce ai de făcut este să te uiți atent la peisajul prezentat și să descoperi unde este omul. Dacă reușești să faci asta în cel mult 10 secunde, atunci cu siguranță poți spune despre tine faptul că ai o privire ageră și un simț al observației ieșit din comun.

O imagine cu un forograf care stă în pădure s-a transformat într-o iluzie optică virală. Încearcă să găsești bărbatul din imagine în cel mult 10 secunde

Uneori, o simplă poză din colecția personală ne poate surprinde din plin și se poate transforma într-o iluzie optică de senzație. Este și cazul acestei imagini ce a fost realizată într-o pădure. Un fotograf și-a luat o pelerină de camuflaj și s-a așezat într-un loc ferit, așteptând astfel să îi iasă în cale animale și păsări de diferite specii, pentru a le putea fotografia.

Citește și: Iluzie optică virală! Poți să găsești ursul din pădure? Doar cei cu ochi de vultur reușesc în mai puțin de 8 secunde

Totuși, omul se confundă atât de bine cu peisajul încât doar cei cu o privire extrem de ageră ar putea să îl găsească în cel mult 10 secunde. Privește atent imaginea și încearcă să îți dai seama unde se află bărbatul, de fapt.

Iluziile optice sunt adevărate provocări pentru creierul uman și pot arăta despre o persoană cât de bine stă la capitolul atenție sau istețime. Iată cum o simplă poză realizată în pădure s-a transformat într-o provocare pentru oameni din întreaga lume.

Citește și: Iluzie optică virală! Poți să găsești calul din pădure? Doar cei cu ochi de vultur reușesc în mai puțin de 8 secunde

În pădure se află ascuns Sasan Amir, în vârstă de 27 de ani, de meserie fotograf, care a reușit să realizeze mai bine de un milion de fotografii în cei 18 ani de activitate. Pozele sale au fost realizate în toată lumea și surprind mai ales frumusețile naturii.

În cazul în care ai găsit bărbatul în cel mult 10 secunde, atunci sigur poți spune despre tine că ai o privire ageră. Dacă nu ai reușit, atunci privește mai atent în centrul fotografiei sau în galeria foto de mai sus.

O provocare similară este cea în care trebuie să urmărești atent o poză în care se poate observa o creangă și să descoperi unde se află ascunsă insecta, de fapt. Puțini sunt cei care reușesc să o vadă după doar câteva secunde.

Fetița de 5 ani a realizat că e singură la restaurant și că nimeni nu va veni la petrecerea de ziua ei. Ce a urmat... Cum arăta o pizza acum 2.000 de ani. Cu ce era diferit toppingul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x