Antena Căutare

Iluzie optica virală! Crezi că găsești perechea de ochelari din imagine? Care este răspunsul, de fapt

O imagine cu niște ochelari puși pe masa de la bucătărie s-a transformat rapid într-o iluzie optică de senzație. Doar cei cu privire de vultur reusesc să vadă obiectul perfect camuflat.

imagine cu o femeie care se uita printr-o lupa Galerie
O imagine cu o pereche de ochelari s-a transformat într-o iluzie optică de senzație | profimedia/shutterstock

O persoană și-a dat ochelarii jos de la ochi și a decis să îi lase pe masa de la bucătărie. Totuși, când a vrut să îi ia din nou, a realizat faptul că nu mai vede ochelarii. Așa a realizat faptul că are de-a face cu o iluzie optică. A pozat cadrul și a publicat imaginea pe internet, iar aceasta a devenit imediat virală.

O persoană a pus o pereche de ochelari pe masa de la bucătărie și imaginea s-a transformat într-o iluzie optică de senzație

Uneori, o simplă poză din colecția personală ne poate surprinde din plin și se poate transforma într-o iluzie optică de senzație. Este și situația prin care a trecut o persoană atunci când a decis să își lase ochelarii pe masa din bucătărie. Când a vrut să îi ia nu a mai putut, fiindcă obiectul parcă „dispăruse”. De fapt, acesta era tot acolo, dar perfect camuflat în modelul marmorat al mesei de la bucătărie.

Citește și: Iluzie optică de senzație! Privește poza și descoperă unde se află ursul polar. Care este răspunsul, de fapt

Surprinsă de această iluzie optică, persoana cu pricina a pus imediat mâna pe telefonul mobil și a fotografiat totul, iar ulterior a publicat imaginea pe internet și i-a provocat și pe alții să încerce să descopere unde se află perechea de ochelari, de fapt.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mulți au crezut inițial că sarcina este una cât se poate de simplă, însă după doar câteva secunde a ieșit la iveală faptul că această iluzie optică este destul de dificilă. Potrivit celor de la mirror.co.uk, doar cei cu ochi de vultur reușesc să descopere obiectul pierdut.

Citește și: Iluzie optică ce ascunde un test de inteligență! Spune ce vezi în imagine și află dacă ești un gânditor profund sau un om indecis

Dacă încă nu ai reușit, atunci înarmează-te cu răbdare și încearcă să urmărești atent fiecare detaliu, căci doar așa vei reuși să descoperi unde se află perechea de ochelari, de fapt. Deși poate inițial totul părea o sarcină cât se poate simplă, după primele secunde ai putea să descoperi faptul că provocarea nu e una tocmai ușoară.

În cazul în care ți-ai pierdut răbdarea sau poate pur și simplu nu ai reușit, atunci urmărește galeria foto de mai sus. Ochelarii sunt puși cu lentilele spre prize și cu brațele încrucișate și au o culoare aurie.

O provocare similară este cea în care trebuie să urmărești atent o poză în care se poate observa o creangă și să descoperi unde se află ascunsă insecta, de fapt. Puțini sunt cei care reușesc să o vadă după doar câteva secunde.

Un bărbat și-a dus nepotul de 3 ani la secția de poliție după ce mama acestuia n-a mai răspuns la telefon. Ce a urmat... Creatura fioroasă cu mai multe rânduri de dinți, chiar și pe cerul gurii. Ce este vietatea descoperită de un pescar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x