Antena Căutare

Iluzie optică pentru cei cu privire ageră! Găsești leopardul din această fotografie?

Un fotograf din Australia a reușit să transforme o simplă poză într-o iluzie optică ce a devenit virală pe internet. Crezi că poți găsi leopardul din fotografie?

un leopard, in parcul national Kibber din India Galerie
Un fotograf a surprins un leopard, perfect camuflat în peisajul de munte din India | sursa foto: Profimedia

Extrem de pasionat de peisajele sălbatice, un fotograf pe nume Bobby-Jo Vial din Australia a decis să facă o excursie în India. Acolo, acesta a decis să facă o drumeție prin Parcul Național Kibber, cunoscut de mulți pentru fauna și flora extrem de variată, ce oferă trecătorilor o un peisaj de-o splendoare rară.

Totuși, chiar în timp ce admira frumusețile zonei, omul a dat peste ceva cu totul și cu totul special.

O iluzie optică îi face pe internauți să se întrebe unde este leopardul din imagine

Fotograful venit în Australia observa cu multă atenție peisajul sălbatic din Parcul Național Kibber din India atunci când a observat ceva mișcându-se în depărtare. Privind atent, el și-a dat seama că vede un leopdard, perfect camuflat în natură. Blana felinei este ușor de confundat cu relieful de munte din zona respectivă, motiv pentru care îl face să fie un prădător greu de reperat.

Citește și: Iluzia optică a momentului i-a făcut pe mulți să creadă că acest bărbat plutește. Care este explicația fenomenului

Așa cum era de așteptat, Bobby-Jo Vial nu a stat prea mult pe gânduri, ci a pus imediat mâna pe aparatul de fotografiat și a surprins câteva cadre cu felina. Poza a fost apoi postată pe internet și nu puțini au fost cei care au încercat să o găsească.

un leopard mergand prin relief de munte, acoperit cu zapada

În această poză există un leopard

Leopardul i-a cam pus la încercare chiar și pe cei cu ochi de vultur, fiindcă respectiva zonă muntoasă cu aspect stâncos îngreunează identificarea felinei. Totuși, fotograful a reușit nu doar să îl observe imediat, ci și să îl fotografieze.

Citește și: Tu vezi un câine sau un bărbat? Iluzia optică a devenit virală pe internet. Ce este cu adevărat în imagine

Urmărește extrem de atent poza australianului și încearcă să găsești locul în care se află leopardul. Dacă vrei să afli răspunsul, atunci accesează galeria foto de mai sus.

Uneori, creierul uman este predispus să observe imaginile sau elementele cu care este mai familiarizat. Există momente în care jocul de lumini, nuanțe sau umbre pot „juca feste”, păcălind ochiul uman sau percepția.

Un alt fotograf, pe nume Varun Jain, se afla la o plimbare cu prietenii atunci când a văzut o pasăre perfect camuflată pe trunchiul unui copac.

O altă fotografie ce făcut senzație pe internet este cea în care o fetiță pare îngropată cu jumătate de corp în cimentul unui trotuar. Explicația este una cât se poate de simplă și poza este una dintre cele mai interesante iluzii optice ale momentului.

O femeie a ajuns de urgență la spital, având nevoie de o operație de apendicită, dar a devenit mamă. Ce au descoperit me... Femeia căreia i s-a interzis să zboare fiindcă era îmbrăcată prea sexy. Cum arată și ce haine purta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x