Antena Căutare

Iluzie optică virală! Crezi că poți să găsești melcul din imagine? Unde se ascunde vietatea, de fapt. Iată răspunsul

O imagine de tip doodle, ce prezintă numeroase obiecte colorate, s-a transformat într-o iluzie optică virală. Doar cei cu ochi de vultur pot găsi melcul din imagine. Te numeri printre cei care pot găsi răspunsul corect?

imagine cu un desen tip doodle ce prezintă diferite obiecte Galerie
Un desen de tip doodle s-a transformat într-o iluzie optică virală. Tu poți găsi răspunsul? | sursa foto: Shutterstock

Un desen de tip doodle s-a transformat rapid într-o iluzie optică virală. Tot ce ai de făcut este să te uiți foarte atent la fiecare element din imagine și să încerci să descoperi unde se află melcul. Deși nu este ascuns, acesta este găsit doar de către cei care au suficient de multă răbdare, dar și un simț al observației ieșit din comun. Dacă l-ai găsit în cel mult 6 secunde, atunci ai o privire ageră.

O imagine cu un desen de tip doodle s-a transformat într-o iluzie virală. Încearcă să găsești melcul în cel mult 6 secunde

Iluziile optice sunt adevărate provocări pentru creierul uman și pot arăta despre o persoană cât de bine stă la capitolul atenție sau istețime. O astfel de provocare este și imaginea de mai sus, ce reprezintă un desen de tip doodle în care pot fi observate alimente, rechizite și diferite obiecte din viața de zi cu zi.

Citește și: Iluzia optică ce îți dezvăluie dacă poți să conduci pe ploaie. Câte cifre vezi în imagine? Răspunsul te va ului

Sarcina ta este să te uiți cu multă băgare de seamă și să încerci să descoperi unde se află un melc. Nu puțini au fost cei care au încercat să descopere unde se află acesta, dar nu toți au reușit să descopere vietatea în cel mult 6 secunde.

Înarmează-te cu răbdare și încearcă să urmărește atent fiecare detaliu, căci doar așa vei reuși să descoperi care este răspunsul corect. Deși poate inițial totul părea o sarcină cât se poate simplă, după primele secunde ai putea să descoperi faptul că provocarea nu e una tocmai ușoară.

Citește și: Iluzia optică ce i-a păcălit pe mulți! Ce culoare au ochii femeii din imagine, de fapt

Dacă ți-ai pierdut răbdarea sau poate pur și simplu nu ai reușit, atunci urmărește atent desenul de tip doodle, în partea din dreapta jos. Acolo vei găsi cu siguranță melcul. Acesta se afla lângă carte, cheie și steaua roșie. De asemenea, răspunsul corect poate fi descoperit și urmărond galeria foto de mai sus.

O provocare similară este cea în care trebuie să urmărești atent o poză în care se poate observa o creangă și să descoperi unde se află ascunsă insecta, de fapt. Puțini sunt cei care reușesc să o vadă după doar câteva secunde.

O altă provocare interesantă este imaginea ce poartă semnătura lui Bev Doolittle și se numește „The Forest Has Eyes” (în traducere din engleză: pădurea are ochi). Într-un peisaj de pădure cu un călăreț trebuie să găsești toate cele 13 chipuri. Încearcă să vezi cât de bine te descurci la această iluzie optică.

Mihai Daniel, ispită la Insula Iubirii sezonul 7, s-a pozat alături de mama lui. Cum arată femeia și ce au observat mulț... O mamă și-a pozat băiețelul, dar când s-a uitat mai atent la fotografie a încremenit de spaimă. Ce descoperire a făcut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x