Antena Căutare

Iluzie optică virală! Crezi că poți să găsești pisica ascunsă în frunze? Unde se ascunde felina, de fapt. Iată răspunsul

O fotografie în care se află o pisică ascunsă printre frunze s-a transformat într-o iluzie optică virală. Încearcă să privești atent poza și să vezi unde se află felina.

Galerie
Privește atent imaginea de mai jos ca să descoperi unde se află pisica | sursa foto: Profimedia

O pisică s-a bucurat de un moment de joacă și relaxare prin pătura densă de frunze uscate, într-un decor de toamnă. Felina a părut că se camuflează extrem de bine printre frunze și stăpânul a decis să îi facă o poză. A publicat imaginea pe Reddit și aceasta s-a transformat rapid într-o iluzie optică de senzație.

Privește și tu atent fotografia și încearcă să îți dai seama unde se află felina, de fapt. Doar cei cu o privire ageră reușesc s-o vadă în cel mult 7 secunde.

O poză cu o pisică ascunsă printre frunze s-a transformat într-o iluzie optică virală. Privește atent poza și descoperă unde se află felina, de fapt

În imaginea de mai jos se află o pisică, extrem de bine camuflată printre frunzele uscate așternute pe pământ, căci blana felinei are culaore cafenie. Tot ce ai de făcut este să te uiți atent la fotografia realizată de stăpânul animalului și să încerci să descoperi unde se află micuța felină, de fapt.

Articolul continuă după reclamă

Citește și. Iluzie optică virală. Crezi că poți să găsești pantoful din imagine? Unde se află acesta, de fapt

Dacă reușești, atunci cu siguranță poți spune despre tine că ai ochi de vultur. Ține cotn de faptul că ai la dispoziție doar 7 secunde.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dacă încă nu ai reușit, atunci înarmează-te cu răbdare și încearcă să urmărește atent fiecare detaliu, căci doar așa vei reuși să descoperi unde se află pisica, de fapt. Deși poate inițial totul părea o sarcină cât se poate simplă, după primele secunde ai putea să descoperi faptul că provocarea nu e una tocmai ușoară.

Citește și: Turiștii cazați la un hotel au încremenit atunci când au văzut ce covor există pe unul dintre holuri

Dacă ți-ai pierdut răbdarea sau dacă pur și simplu vrei să afli mai repede răspunsul, noi îți oferim un indiciu: animalul este în jumătatea de sus a imaginii și are capul jumătate roșcat, jumătate negru, dar și ochii galbeni. Acest lucru te va ajuta să îl observi mai repede.

O provocare similară este cea în care trebuie să urmărești atent o poză în care se poate observa o creangă și să descoperi unde se află ascunsă insecta, de fapt. Puțini sunt cei care reușesc să o vadă după doar câteva secunde.

O provocare asemănătoare a apărut pe TikTok și este cea în care apare silueta unui lup, cu capul și coada în același cadru. Într-un joc armonios de nuanțe, capul lupului se îmbină cu culoarea distinctă a cozii și a picioarelor din spate, inducând astfel o alegere subiectivă pentru privitor. Întrebarea este: ai observat capul sau coada lupului? Ce ai văzut prima dată? Potrivit explicațiilor oferite de Mia, fiecare perspectivă ascunde în sine semnificații distincte

Mașini ”gravide”. Ce sunt bulele uriașe de pe capotă și care este cauza apariției lor... Iluzie optică pentru cei cu privire ageră! Poți să găsești cele două insecte din imagine? Sunt cicade și nu sunt deloc a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x