Antena Căutare

Turiștii cazați la un hotel au încremenit atunci când au văzut ce covor există pe unul dintre holuri

Turiștii cazați la un hotel au încremenit atunci când au ajuns pe holul care ducea către camere și au văzut covorul.

Galerie
Mulți dintre cei cazați la respectivul hotel au amețit când au văzut covorul | sursa foto: Shutterstock

Se spune că fiecare hotel este deosebit în felul său, însă unul a reușit să își sperie din plin turiștii. Atunci când au luat cheia de la recepție și vrut să meargă în camere, oamenii au încremenit atunci când au ajuns pe unul dintre holurile unității de cazare și au văzut covorul de pe jos.

Turiștii cazați la un hotel au încremenit atunci când au văzut ce covor există pe unul dintre holuri

Aceasta este neobișnuita întâmplare prin care au trecut unii dintre turiștii care s-au cazat la un hotel care a făcut senzație pe internet cu imaginile din interior.

Citește și: Ce a pățit o familie în vacanța de Rusalii petrecută la un hotel all inclusive de pe litoralul românesc:„Au reușit să ne gonească”

Articolul continuă după reclamă

Covorul aflat pe unul dintre holuri i-a făcut pe unii dintre turiști să aibă amețeli și chiar să ajungă să se țină cu mâinile de pereți, totul din cauza unei iluzii optice. Mocheta prezenta un model cu linii drepte dispuse într-un mod în care dădeau privitorilor senzația că în podea există gropi și dâmburi. Blocați în fața unei astfel de imagini, turiștii au ajuns să se confrunte cu senzație de amețeală și să ajungă să înainteze încet, cu foarte multă băgare de seamă.

Imaginea a fost publicată inițial pe Reddit, dar într-un timp extrem de scurt s-a viralizat și a făcut rapid înconjurul lumii, stârnind numeroase reacții de uimire sau amuzament.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mulți au fost de părere că, cel mai probabil, cei de la hotel au optat pentru o astfel de mochetă pentru a preveni situațiile în care oamenii aleargă pe gol și deranjează ceilalți turiști cazați la etajul respectiv.

Citește și: Un bărbat s-a cazat într-o cameră de hotel și a descoperit în șifonier o ușă secretă către o cameră ascunsă. Peste ce a dat

„Mi se pare foarte tare ideea, însă cred că aș ameți și aș cădea foarte ușor”, „Imaginați-vă să mergeți pe acest hol după ce te-ai îmbătat”, „E chiar interesant. Dacă m-aș caza acolo aș aștepta să alerge copiii pe hol, să cadă și să plângă. Dacă are efect, atunci dau o recenzie de cinci stele hotelului”, iată doar o parte dintre reacțiile internauților, au informat cei de la mirror.co.uk.

Imaginra publicată inițial pe Reddit a stârnit numeroase reacții și a făcut rapid înconjurul lumii.

Citește și: Ce a putut găsi o turistă în camera de hotel. A rămas fără cuvinte atunci când a deschis dulapul VIDEO

O tânără a dezvăluit ce secret a folosit pentru a plăti doar 88 de lire pe un bilet de avion către Dubai. A economisit 5... O femeie primește 70.000 de dolari pe lună de la soțul său. De ce cred internauții că este, de fapt, o afacere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x