Antena Căutare

Iluzie optică virală! Privește atent imaginea și descoperă unde se află Moș Crăciun, de fapt. Doar cei isteți îl găsesc

O imagine cu un desen în care se pot observa mașini, brazi și fulgi de zăpadă s-a transformat într-o iluzie optică virală. Crezi că îl poți găsi pe Moș Crăciun în imaginea prezentată mai jos?

imagine cu o caciula de mos craciun Galerie
O imagine cu brazi, mașini și fulgi de nea s-a transformat într-o iluzie optică virală | profimedia

Chiar și un simplu desen poate ascunde uneori un test de inteligență sau o iluzie optică. Este și cazul pozei de mai jos în care se pot observa mașini de diferite culori, fulgi de ea și brazi. Imaginea pare că respectă un anumit tipar de repetare a elementelor, însă undeva, bine ascuns, se află un Moș Crăciun. Tot ce ai de făcut este să analizezi totul extrem de atent și să descoperi răspunsul corect.

O imagine cu mașini, brazi și fulgi de zăpadă s-a transformat într-o iluzie optică. Privește atent și încearcă să descoperi unde se află Moș Crăciun

Iluziile optice și testele de inteligență sunt menite să provoace simțul de observație al celor care aleg să își testeze atenția și istețimea. Uneori, deși răspunsul este evident, creierul ne poate „păcăli”.

În cazul de față este vorba despre o imagine în care putem observa mai multe rânduri de mașini, roșii și galbene, brazi și fulgi de nea. Undeva, bine ascuns, se află un Moș Crăciun.

Citește și: Iluzie optică virală! Crezi că găsești chipul de femeie din poză? Deși nu e ascuns, doar cei deștepți îl găsesc în 9 secunde

Privește atent imaginea și analizează fiecare detaliu, căci doar așa vei reuși să descoperi unde se află elementul menționat, de fapt.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Imaginea a fost publicată inițial de cei de la Motorpoint și preluată de mirror.co.uk. Aceasta a devenit virală într-un timp foarte scurt și a făcut astfel înconjurul lumii.

Dacă ai reușit, atunci cu siguranță ai toate motivele de mândrie, căci se poate spune despre tine faptul că ai o privire ageră. Dacă nu ai reușit, atunci noi îți oferim răspunsul: Moș Crăciun se află în partea de stânga jos a imaginii, pe rândul al cincilea de mațini (de jos în sus), între a doua și a treia mașină din stânga, între doi brazi.

Citește și: Iluzie optică virală! Crezi că poți să găsești melcul din imagine? Unde se ascunde vietatea, de fapt. Iată răspunsul

O provocare asemănătoare a apărut pe TikTok și este cea în care apare silueta unui lup, cu capul și coada în același cadru. Într-un joc armonios de nuanțe, capul lupului se îmbină cu culoarea distinctă a cozii și a picioarelor din spate, inducând astfel o alegere subiectivă pentru privitor. Întrebarea este: ai observat capul sau coada lupului? Ce ai văzut prima dată? Potrivit explicațiilor oferite de Mia, fiecare perspectivă ascunde în sine semnificații distincte.

O altă provocare similară este cea în care trebuie să urmărești atent o poză în care se poate observa o creangă și să descoperi unde se află ascunsă insecta, de fapt. Puțini sunt cei care reușesc să o vadă după doar câteva secunde.

Un bărbat de profesie matematician a dezvăluit trucul prin care poți câștiga la loterie. Ce să faci ca să iei premiul la... O viitoare mămică și-a anunțat soțul că este însărcinată, dar nu a obținut reacția dorită | VIDEO. Ce răspuns neașteptat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x