Antena Căutare

Iluzie optică virală! Privește tigrul din copac și descoperă unde se află peștele, de fapt. Care este răspunsul

Un desen cu un tigru ce stă în copac s-a transformat într-o iluzie optică virală. Tot ce ai de făcut este să te uiți atent la poză și să spui unde se află peștele.

barbat care priveste prin lupa Galerie
Privește imaginea cu tigrul și descoperă răspunsul corect | sursa foto: Profimedia

O imagine cu un desen alb-negru ascunde o iluzie optică extrem de captivantă. Privește cu multă atenție imaginea cu tigrul ce stă în copac și încearcă să îți dai seama unde se află peștele, de fapt. Dacă dai răspunsul corect, atunci cu siguranță poți spune despre tine că ești o fire isteață, cu un simț al observației foarte bine dezvoltat.

Un desen cu un tigru ce stă în copac s-a transformat într-o iluzie optică virală. Privește poza atent și descoperă unde se află peștele

O imagine alb-negru ascunde o provocare interesantă. Trebuie doar să te uiți atent și să încerci să descoperi unde se află ascuns peștele din imagine. Privește atent și încearcă să descoperi răspunsul corect.

Citește și: Iluzie optică virală! Crezi că găsești iguana din imagine? Află dacă ai privire ageră de vultur sau nu. Reptila nu e deloc ascunsă

Provocarea a fost publicată pe pe Pinterest, dar ulterior s-a viralizat și a ajuns pe mai multe site-uri. Oameni din întreaga lume au încercat să facă testul și au fost uimiți de faptul că, deși pare totul atât de simplu inițial, misiunea nu este deloc una ușoară.

Citește și: Iluzie optică virală! Găsește trandafirul din imagine în cel mult 10 secunde ca să vezi dacă ai privire de vultur. Iată răspunsul

Trebuie doar să te uiți atent la desen și să încerci să observi fiecare element, până ai descoperit peștele. Detaliul nu este deloc ascuns, însă e nevoie de multă atenție.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dacă reușești să descoperi răspunsul corect, atunci cu siguranță ai toate motivele de mândrie și poți spune despre tine faptul că ai un simț al observației extrem de bine dezvoltat. Dacă nu ai reușit, atunci încearcă să continui căutarea.

Citește și: Numai cei cu inteligență peste medie pot găsi șase cuvinte ascunse în livada cu mere. Iluzia optică ce a făcut furori pe internet

Dacă nu mai răbdare sau dacă pur și simplu vrei să afli răspunsul corect, atunci privește atent frunzele de deasupra capului felinei. Acestea formează, de fapt, conturul unui pește.

O provocare asemănătoare a apărut pe TikTok și este cea în care apare silueta unui lup, cu capul și coada în același cadru. Într-un joc armonios de nuanțe, capul lupului se îmbină cu culoarea distinctă a cozii și a picioarelor din spate, inducând astfel o alegere subiectivă pentru privitor.

Întrebarea este: ai observat capul sau coada lupului? Ce ai văzut prima dată? Potrivit explicațiilor oferite de Mia, fiecare perspectivă ascunde în sine semnificații distincte.

Un bărbat a tăiat un pepene de 130 de kilograme ca să vadă ce se afla în interior. Ce descoperire a făcut... O femeie a găsit un cocoș fără picioare și l-a adoptat. Ceva complet neașteptat s-a întâmplat în scurt timp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x