Antena Căutare

Imagini care-ți aduc lacrimi instant! Un câine nu se poate opri din plâns, după ce își dă seama că a fost abandonat (VIDEO)

Imagini cu un câine abandonat la un adăpost pentru animale te lasă pur şi simplu fără cuvinte. Dacă cineva se mai îndoia că animalele nu au sentimente, că "nu ştiu ele", ei bine iată dovada. Lacrimi şi scâncete care îţi rup sufletul.

Imagini cu un câine abandonat la un adăpost pentru animale te lasă pur şi simplu fără cuvinte. Dacă cineva se mai îndoia că animalele nu au sentimente, că "nu ştiu ele", ei bine iată dovada. Lacrimi şi scâncete care îţi rup sufletul.

Odată ce luăm decizia de a creşte un animal de companie, trebuie să ne asumăm întreaga responsabilitate. Din păcate, însă, devotamentul şi iubirea pe care aceste suflete ni le oferă nu sunt întotdeauna recompensate pe măsură.

Prinşi în vâltoarea vieții de zi cu zi, îi ignorăm, petrec foarte multe ore singuri, ajungând în punctul în care ne dăm seama că am greşit când ne-am asumat responsibilitatea pentru viaţa unui suflet nevinovat, care are nevoie de atenţie şi afecţiune.

Acesta este şi cazul lui AJ, care a fost abandonat de stăpânul său într-un adăpost pentru animale. Bietul animal habar nu avut de ce, dintr-o dată, a trebuit să se mute din căsuţa lui şi să trăiască fără cel pe care îl iubea necondiţionat. Iar efectul acestui abandon a venit imediat. Extrem de stresat de ce se întâmplă în jurul lui şi speriat, câinele plânge, tremură şi scânceşte încontinuu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Băiețel sau fetiță? Nici una, nici alta! Un părinte din Canada își va lăsa copilul să decidă singur cărui gen aparține: ... Descoperire care poate revoluționa istoria omenirii. „Acești oameni erau neobișnuiți! Nu ne putem explica...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x