Antena Căutare

Imagini controversate. Capsula Soyuz a venit "la pachet" cu o nava extraterestra?

Capsula Soyuz a revenit pe Pamant, dupa 123 de zile in care a gazduit un echipaj format din trei astronauti. Insa imaginile filmate la aterizare au nascut o serie de controverse, asta din cauza unui "obiect neindentificat", ce pare sa se fi desprins de parasuta care sustinea capsula.

Gennadi Padalka, Sergei Revin si Joe Acaba, cei trei membri ai capsulei Soyuz, si-au terminat misiunea in spatiu, luni dimineata, atunci cand au aterizat in Kazahstan. Imaginile de la aterizare, insa, indica ceea ce ar putea fi o nava extraterestra, care s-ar fi agatat, efectiv, de capsula. In timpul zborului cu parasuta, obiectul neidentificat pare ca se desprinde, independent, de Soyuz.

Dupa o analiza fotografica a capturii, mai multi experti in OZN-uri si SF au spus ca obiectul neidentificat ar putea fi un corp extraterestru, care s-ar fi agatat de Soyuz pentru a explora Pamantul.

Insa, cum imaginile sunt neclare, iar internetul este aglomerat de astfel de capturi, este foarte posibil ca obiectul respectiv sa nu fie decat o pata de lumina care s-ar fi format in timpul filmarii.

Pentru a va convinge, nu ratati VIDEO de mai sus!

Foto: news.discovery.com

Japonia, numar record de centenari! 50.000 de oameni au peste 100 de ani... S-a nascut primul liligru din lume. Vezi cum arata noua specie de animal!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x