Antena Căutare

Imagini înduioşătoare au fost surprinse la Braşov. Un ursuleţ a primit a doua şansă la viaţă, după ce mama lui a fost lovită de un tren. E hrănit cu biberonul și e iubit

Câţiva pădurari l-au găsit fără vlagă, umblând în căutare de hrană. Acum, puiul de urs va ajunge în sânul unei asociaţii din zonă, care va avea grijă de el.

Câţiva pădurari l-au găsit fără vlagă, umblând în căutare de hrană. Acum, puiul de urs va ajunge în sânul unei asociaţii din zonă, care va avea grijă de el.

Slăbit şi înfometat, ursuleţul se lasă hrănit cu biberonul de salvatorul său. În curtea unei case din Braşov, micul animal încearcă să-şi recapete forţele. Ursuleţul are doar câteva luni şi o poveste tristă. A rămas orfan, după ce mama sa a fost călcată de tren. O vreme, a încercat să-şi poarte singur de grijă. Pădurarii l-au găsit extrem de slăbit şi dezorientat într-o pădure din judeţul Braşov.

Oamenii l-au dus la veterinar pentru investigaţii şi îl vor preda unei asociaţii. Va ajunge într-un cemtru de reabilitare a ursuleţilor orfani.

O a doua şansă a primit şi ursuleţul Şoni, luat de pe malul lacului Sfânta Ana după ce a rănit o femeie. Nici el nu avea mamă, aşa că trăia la mila turiştilor.

Deşi iniţial s-a luat în calcul împuşcarea lui, acum se află în siguranţă, în rezervaţia de la Zărneşti. A primit un nou nume: Emil. Şi va fi eliberat în curând în natură.

Galerie foto pentru cei "puternici". Cum îşi petrec copiii de bani gata vacanţa de vară. Atenţie, imagini cu O... Mesaje de 1 Iunie, Ziua Copilului. Ce SMS-uri, felicitări, urări le poţi trimite celor pe care îi consideri copii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x